icon

Povolují vám v těhotenství taky svěrače?

lenus202
26. pro 2013

Holky, chci se zeptat...skoro pokaždý, když si kýchnu, tak si ucvrnknu, stává se mi to i když hodně zakašlu...máte nějakou radu? Dávám si už preventivně vložky...

coolik
•
26. pro 2013

ahoj, tak naprosto normální stav, dle toho co jsem našla na netu. když jsem byla nedávno nachlazená, tak při kašlání stejný problém. navíc je i naprosto normální únik moči "jen tak" během dne 😒 není to žádná sláva, ale neboj, nejsi v tom sama!

kocka5
•
26. pro 2013

Já jsem si musela taky dávat pozor😀....ale pak se to spraví😀

lenus202
autor
•
26. pro 2013

@kocka5 no v to doufám, že po porodu se to vrátí do normálu 😀

kocka5
•
26. pro 2013

@lenus202 jasan buď v klidu😀..... to jen teď se to tam uvolňuje.......když jsem chtěla pčiknout, tak jsem to jako kdyby polkla🙂

germaine
•
27. pro 2013

Neboj, je to normální...kolikrát se musím i jít převlíct 😀

sonik05
•
27. pro 2013

Stává se mi to také. Když kýchnu, zakašlu nebo popoběhnu na autobus. Nosím také raději vložky a pěkně mě to štve. Po prvním porodu jsem to měla ještě taky, ale ne tak časté a po čase to bylo v pohodě.

rozzaarka
•
27. pro 2013

@sonik05 ano ano, kychani zboznuju 😀 😀

pejullka
•
27. pro 2013

me se to teda po porodu neupravilo, sice to neni pokazdy, ale obcas se to stane.

jasana3
•
27. pro 2013

Kýchám sice furt, ale naštěstí mi zatím nic moc neuniká - posilovat pánevní dno by to chtělo 😉

lenus202
autor
•
27. pro 2013

@jasana3 pánevní dno posiluju a nepomáhá to

selverin
•
28. pro 2013

přidávám se. v těhu jsem "cvičila" tak, že jsem čůrání zastavovala, ale po porodu to prostě nešlo ani ťuk, jak sem pustila tak to jelo až do konce. po 2 týdnech už jsem byla schopná zase čůrání zastavovat, ale i když mi už před pár dny skončily očistky, tak musím nosit intimku a moč mi pořád po kapkách uniká, hlavně, když vstávám ze sedu nebo lezu z auta, zvednu autosedačku i s malou, prakticky při každé fyzické činnosti, zatím jsem nekýchla asi, páč si to neuvědomuju 😀 cvičím dál jako v těhu, když už to jde, ale že by to pomáhalo se říct teda nedá... ani ke konci těhu to nebylo zrovna moc nápomocné...jak posilujete pánevní dno vy?