icon

Pozitivní těhu test a krev negativní

sabinanaty
5. pro 2017

Ahoj holky mám na vás prozbicku v 18dc jsem si dělala tehu test a vyšel pozitivní to jsi myslím já .......tak jsem raději udělala ještě jeden a to samé vyšel jen že den před laparoskopii jsem byla na vyšetření a doktor mě prohlíží a říká že mám malé množství srůsty .
A prohlíží dál a rika že tam vidí jaký si vacek ....a já mu nato řekla že jsem si dělala tehu test a dva a země vyšli pozitivní....tak mě poslal na krev HCG a vyčkala jsem si 45min a no a vyšlo 0 jako negativní ....ale než jsem šla na krev tak mě řekl že těhotná můžu bejt že není možný a by mě vyšli několik testů pozitivní .......přikládám foto

Pozitivní těhu test a krev negativní
pecinkaandulkova
•
5. pro 2017

Ahoj, skus třeba počkat ještě par dni. A zajit znovu k dr. Někdy to trva než se to prokáže i v krvi. 😉 já měla otěhotněla v červnu a do srpna mi doktorka tvrdila ze mam jen srust,protože krev byla furt negativni,a testy poszitivni. Měla jsem v tom akorat guláš. Tak skus ještě chvili počkat a uvidíš 🙂 snad to vyjde dle tvych přání. 😉

olga_
•
5. pro 2017

Ségra měla negativní krev ještě v devátém týdnu, takže možné to je...

sabinanaty
autor
•
5. pro 2017

Děkuji holky za vaše názory ...je mi to právě divné tohle už jsem sice po LPS tak nevím jestli se tam náhodou něco nestalo simyslim .......