Pozitivní test a únava v těhotenství. Máte podobnou zkušenost?
Tak asi máš málo nějakých vitamínů a minerálů. Pokud je těhotenství chtěné, tak si hned nasaď nějaký vitamínový komplex pro těhotné ženy nebo aspoň kyselinu listovou. Dopřej si energeticky bohatou stravu, udělej si maso s bramborem a se zeleninou. Udělej si dobrou polévku. Zakousni ovoce. Do vody si vymačkej citron.
Únava k těhotenství patří stejně jako třeba nevolnosti. Někdo má a někdo ne.
Já byla na začátku taky strašně unavená, usínala jsem kdykoli jsem si někde sedla. A zpětně můžu říct, že takhle unavená jsem snad nebyla ani když se syn narodil 🫣
Nemas niceho malo, unava je na zacatku tehotenstvi uplne normalni. Telo hlasi zvysenou potrebu odpocivat. Ja jsem prvni dva mesice v obou tehotenstvich normalne “vypinala”, telo potrebovalo spat a bylo to uplne neovladatelny. Doprej si odpocinek, dej si slofika i pres den kdyz to jde - telo se brzy adaptuje a unava se vrati do normalu 🙂
Těhotenství je " jinej" stav a únava k tomu patří.Když můžeš tak spí.Když nebudeš moct ,tak to budeš muset nějak přežít 🤷Držím palce ♥️
@jituskamou nic ti jak tady psala paní přede mnou nechybí to je zase názor 🤦🏼♀️ jsi těhotná, únava k těhotenství normálně patří. Na začátku jsem taky více odpočívala, a byla jsem vděčná za každou chvilkou kdy jsem vypla ☺️ takže buď v klidu, jakmile si tělo srovná hormony tak se to ustálí.. i když asi ne na dlouho za chvilku začínám 6 měsíc, a začínám polehávat znovu. Ale už to není tak hrozné jako na začátku ☺️ jinak gratuluji k těhotenství 🍀
@titina12 už mám spozdené 9 týdnu tak to by mělo už být vidět
@jituskamou tak držím palečky 💕

@jituskamou proč k doktoroj ve čtvrtek ? Já jsem objednaná až 20 dřív to nemá cenu. Teda pokud nemáš nějaký trable.