icon

Pozitivní testy, mohl je ovlivnit Gynex?

preiba
8. kvě 2018

Ahoj ! Včera jsem měla dva pozitivní testy (5dni po vynechané má) a chci se zeptat,zda je nemohl nijak ovlivnit Gynex...?
Asi nesmysl ne ? 😂

alkuska
8. kvě 2018

@preiba Myslím že sis odpověděla sama, gratuluju 🙂

preiba
autor
8. kvě 2018

@alkuska děkuju moc ! Já si říkala, jestli to nijak není možný,ale pak si říkám,že by ty kapky musely asi také obsahovat HCG 😂 Díky

lachtanice86
8. kvě 2018

@preiba tohle fakt někoho napadne? 😂

preiba
autor
8. kvě 2018

@lachtanice86 mně jo.😂
Já ještě ráno jsem si je dávala , já mívala cyklus hodně rozházený a odpoledne jsem si udělala test ,protože už to bylo 5 dní po .. a nemohla jsem uvěřit , že po měsíci užívání tam jsou hned 2 čárky 😂
Předtím půl roku nic a najednou tohle 🤗

loylii
8. kvě 2018

@lachtanice86 taky nechápu...

petulles
8. kvě 2018

@preiba Taky jsem to taky měla, půl roku nic, zkusila jsem gynex a do 3 týdnů jsem byla těhu 🙂 Pomohl možná tak v tom otěhotnění, ale za dvě čárky určitě nemůže 😂

preiba
autor
8. kvě 2018

@petulles já nevím proč mě to napadlo 😂
Ale tak jsem si říkala ,že když jsem kapky vlastně ráno měla,jestli mi to nemohlo nějak ovlivnit výsledek no. Tak už vím ,že ne a díky 😂😂😂😂😂😂
Tele jsem no 😂

lachtanice86
8. kvě 2018

Holky ale snažení půl roku nic není. To víte že jo.

petulles
8. kvě 2018

@preiba Ale tak co, lepší se zeptat, než nevědět 😉😀 A jinak gratuluji! 🌹🙂

petulles
8. kvě 2018

@lachtanice86 Vím, říká se po roce to začít řešit a kolikrát tu čtu, jak některé měly problémy i více roků .. ☹ Ale když po tím moc toužíš, tak i ten půl rok je dlouhý..

lachtanice86
8. kvě 2018

@petulles my se snažíme od 2015. A teď 6.tehotenstvi a zatím žádné dítko. Takže půl rok fakt nic není.

petulles
8. kvě 2018

@lachtanice86 Tak to mě mrzí! Koukala jsem, že jsi v 11tt tak držím palce, ať to teď dobře dopadne! ❤ A máš pravdu půl roku, oproti tomuhle je nic..

preiba
autor
9. kvě 2018

@lachtanice86 já mám doma dvouletaka, ale ptali jsme si sourozence.
Tak přeji hodně štěstí ❤

preiba
autor
9. kvě 2018

@lachtanice86 my se snažili i předtím ,ale pak mi zemřel taťka a mně se stresem na několik měsíců stopl a poté rozházel cyklus....
Pevné nervy a hodně štěstí. Nám se první dítko povedlo také za dlouhou dobu.. 🙂