icon

Pozná se podle chutí v těhotenství pohlaví?

vlnka09
5. led 2015

🙂 Ahojky,pozná se podle chutí v těhotenství pohlaví? Přivedla mne na to dnes sousedka když jsem ji rekla jaky mám ted chutě a ona na to " to je jasnej kluk " Tak co myslíte?😜

Strana
z2
kejtyna
16. led 2015

jak se rika, ze u holek se ji sladke tak u me to platilo stoprocentne.. pred tehotenstvim jsem sladke jedla jen velmi vyjimecne, nechutnalo mi, v tehotenstvi bych se cokolad, kolacu a nevim ceho vseho mohla ujist..

ejmisek
16. led 2015

@nonacek nechci podávat nepřesné informace,ale zatím to vypadá na holčičku 😀

kalo
16. led 2015

@nonacek Tak to je určitě holka 🙂 Konkrétně pomeranče a džusy jsou holčičí....

zulitvi
16. led 2015

Nedá 😀 Ze začátku jsem měla chuť na utopence a chlebíčky, pak zákusky a poslední trimestr jsem jedla jen okurky a okurky a okurky (ne kyselé).. Pupínků na obličeji jsem měla taky dost. Teta (a nejen ona) podle tvaru břicha říkala, že je to určitě holčička. No a máme Vendelína 😀

kammka
16. led 2015

u holky suché salámy jako třeba lovečák, grepy.. sladké ani ne.. jedině třeba zmrzku.. u kluka na začátku okurky, ale to nic neznamená, těma se se mnou cpala i kamarádka a má holčičku 😀

d_dee
16. led 2015

tuhletu diskuzi už jsem tu nedávno zakládala, ale jak už všichni psali, tak ty chutě nejsou nikde jisté. Někdy se to do pohlaví strefí, jindy ne. JE to spíš náhoda. Já ze začátku měla chuť na kyselé a sladké mi moc nešlo. Tak to bylo do 3. měsíce. Potom jsem už zase jedla všechno. No a podle všeho čekám holčičku. 🙂

terka_85
16. led 2015

Mám prvorozeného kluka a teď čekám zase kluka. Těhotenské mám úplně jiné i chutě jiné 🙂

ejmisek
16. led 2015

Tak u mě vedou sladkosti.Krupicova kaše k obědu,nanuk twister pomerancovy,kakao od granka to můžu celý den,medvídky haribo,bananovy koktejl s mlékem,jablka.ze slanych obyc chleba a rohlík s máslem,pastikou a kiri sýr,tunakova pomazanka a obcas lays bramburky s limetkou a chilli.Co vůbec nemůžu vidět jsou salámy a maso,platkovy sýry,vyvary a smažený jídla-dle dr to zatím vypadá na holčičku

nonacek
16. led 2015

@kalo kééž bys měla pravdu😉😉😉✌✌✌

ejmisek
6. únor 2015

@nonacek tak podávám hlášení,že u mě chutě a nevolnosti naprosto selhaly,i jak sem vypadala jako strašidlo 😀 teď to docela jde,ale nakonec čekáme chlapečka,pindik se nedal neprehlednout.Asi to bude nějakej model 😀 takže nevěřit na babske rady 🙂

ladyhacek
6. únor 2015

já mám chutě dle chuti 🙂 po každé jiné. Já třeba nejím pálivá jídla, ale na začátku těhu (a možná jsem to ještě ani nevěděla) jsem manželovi snědla pikantní čínskou polévku než se vrátil z WC 🙂. Pak jsem měla občas chutě na chlebíček, ale i na makové buchty. Mám ráda čokoládu a manžel mi koupil lindt bonbony a musím říct, že jsem byla dost překvapená, ale nechutnali mi. Takže jsem si říkala co když to bude kluk ??? moje mamka tvrdila holka. Teď mám zase chutě na šlehačku, ale to už víme, že to bude chlapeček.
Asi záleží na člověku - babička mi vyprávěla že byla příkladová s mamkou sladké a se strejdou slané.

polaks
6. únor 2015

@vlnka09 nedá sa to poznať,sú to hlúposti a babské povery.... u 1.a3. tehu som nemala absolútne žiadne chute,ani zle mi nebolo,keby mi nerástlo bruško a necítila som pohyby,tak by som ani nevedela,že som tehu..1. bola dievča a 3.chlapec... u druhého som zvracala od rána do večera,chute som tiež nemala a bol to chlapec... Teraz nemám tiež žiadne chute,ani žiadne príznaky....takže sa to poznať určite podľa toho nedá..
Okrem toho mi všetci pri prvom vraveli,že to bude chlapec,lebo nezvraciam,a že som opeknela,aže mám špicaté brucho a čo ja viem čo a boli teda prekvapení,keď som oznámila,že je to dievčina..
Ja som si to nikdy nenechala ani zistiť,vždy som sa nechala prekvapiť. teraz ma manžel prosí,aby som si to aspoň na posledy nechala zistiť...praje si totiž dievčatko...

klaire22
6. únor 2015

Já mám chutě v těhotenství úplně jiné a přesto čekám druhou holčičku, stejně jako u prvního těhotenství. S první dcerkou jsem měla pořád chuť na jahody se smetanou, okurkový salát u druhého těhotenství jsem jedla na kila mandarinky, ujíždím na kyselých rybičkách nebo nakládaných hermelínech a skoro vůbec mě neláká sladké. 🙂

nonacek
6. únor 2015

@ejmisek Ahoj,je tak to tedy koukám.....
A Já mela trosku radost,ze mi každý tipuje holcicku podle břicha.......
no jo no. A ne pamatuješ si jestli byl tvůj budoucí synek byl pocat v den ovulace?
Tohle podle některých funguje tahle metoda v den ovu chlapeček a před ovu holčička.

ejmisek
6. únor 2015

@nonacek ahojky,tak to právě nevím.snažili jsme se podle ovu testů před i při ovulaci,ale mimco vychází podle velikosti den před ms,tak nevím no 😒

elvira
6. únor 2015

Myslím, že se podle chutí nedá poznat pohlaví miminka.
Kamarádka byla těhotná dvakrát, u každého těhotenství prožívala úplně jiné stavy, chutě atd., takže si vyvozovala, že každé dítě bude jiného pohlaví a nakonec má dva kluky...

miska85
6. únor 2015

Nepozná,měla jsem obě těhotenství úplně jiná vč.chutí,tvaru břicha,atd atd a mám dva ogárky 🙂

Strana
z2