icon

Příčiny pocitu lechtání v těhotenství: Co to znamená?

6. únor 2025

Nevim co to je, ale mela jsem to v prvni a i ted v druhem tehotenstvi. Sedim nebo lezim v klidu, a citim, jakoby v krevnim obehu takove lechtani, co to muze bejt? Takove jakoby hooodne jemne brneni ktere lechta, no nevim jak to popsat lepe :D Citim to zejmena v rukou, niekdy v celym tele. Nerikam ze je to spatny pocit, spis zvlastni. Nekdy se zacnu smat protoze je to fakt smesny pocit. Muzou to byt takove tehotensky divny stavy? :D nebo to muze byt ten efekt zvysenyho krevniho objemu?

vlasta1981
6. únor 2025

Kolikátý týden ?

autor
6. únor 2025
lis6
7. únor 2025

No já měla svědění a byly to nějaké zvýšené hodnoty, zašla bych se poradit na gyndu.

autor
7. únor 2025

@lis6 o svedeni ani nemluvim je to hrozny, zejmena ruce. A ano mam leukocyty zvyseni, norma je do 10 a mam 11 ale pry to tehotne zensky maji

monuleee
8. únor 2025

Já to mela taky. Zjistila jsem že mi to dělaly mléčný výrobky. Zkuste přiměřené množství magnesia

vlasta1981
9. únor 2025

Leukocyty to nedělají,mela jsem je mnohem vyšší a nic . Může to dělat málo magnesia ...pijt gemerku alespoň jednou za týden ...brala jste někdy léky na nějakou alergii co jste teď vysadila ?

autor
9. únor 2025

@vlasta1981 ne leky to vubec.. Zvyknu pit minerálky jako je treba mattoni

vlasta1981
9. únor 2025

Ja měla právě to lehtani po vysazení xadosu na začátku tehu. Mattoni nemám z yseny obsah magnézia