Přístroj AngelSounds, jste spokojení ?
Zdravím všechny a mám dotaz jak jste s domácím utz spokojení a je možné,slyšet srdíčko dříve?Porovnáváme to s našimi srdíčky a je to tišejší,ale pravidelné a rychlejší,je to srdíčko minimka???
V návodu píšou,že by srdíčko mělo být slyšet od 12t,já ho začala používat až v 16t,měla jsem nějaké komplikace,a jsem šťastná, že jsem si ho pořídila.To srdíčko je jako když cválá kůň 😉 a je to hodně rychlé,ještě se tím UTZ může narazit na vlastní tep 😉 ,to jen aby nedošlo k záměně se srdíčkem miminka 😲
Mám jinou značku, ale bude to asi všechno podobný. Zkoušeli jsme to poprvé včera (takže 17tt) a chvilku trvalo než jsem srdíčko našla, furt se mi tam motalo moje srdce (nebo krev z placenty). Ale pak bylo slyšet moc pěkně, takové hodně rychlé klepání, prostě rychlé srdíčko. Jsem ráda, že ho mám, uklidnila jsem se, že je mimčo pořád tam a snad se mu daří dobře 😵
Za mě spokojenost, nezapomeň pod to dát utz gel, je to lépe slyšet. Ale stačí i lubri gel 😅 Rychlost srdíčka miminka je asi 120x za minutu. Je to jako když si říkáš tdm-tdm-tdm-tdm co nejrychleji to jde. Pak to je miminko 🙂 Mě se tam hodně motal zvuk mé tepny, co vede jakoby ve stehně. Alespoň tak mi to bylo řečeno. Ale mimi jsme vždy našli

Taky ho mám objednaný, tak jsem zvědavá..Snad by to mělo být ve 14tt pěkně slyšet.. 😵 Přes ten utz to bylo mega slyšet na screeningu, nádhera.. 😵 😵
Až přijde dám vědět. Ale četla jsem na něj jenom chválu..