Prosím je to opravdu holčička? Co myslíte?
vypadá to opravdu na holčičku, je to pohled jakoby zezdola mezi roztažené nožičky.Ty dvě velké bílé kuličky jsou hlavice stehenních kostí kolem jsou stehýnka a mezi nima vidím holku 🙂
Podle mě je to brané ze špatného úhlu a těžko pak říct, počkala bych do další kontroly a tak by už to mělo být vidět zřetelněji, ale z mého pohledu to vypadá jako kulky a pindík, takže za mě taky kluk. Ale nevěsila bych hlavu, jisté to bude po porodu, mám pár kamarádek, kterým se dr. zaručoval že to bude kluk a bylo tomu naopak.
já tam teda (na té spodní fotce) vidím kávové zrníčko a tudíž holčičku. Chlapeček už by měl podstatně zřetelně vyrýsovaný pindík. Moje holčička (3x potvrzená-ve 13.tt, v 17.tt a ve 20.tt, tak snad skutečná 🙂 ) vypadá na uzv podobně, když jsem čekala dle uzv chlapečka (který se taky narodil), tak ten pindík je opravdu už hezky vidět a to už někdy v 17.tt, natož ve 22.tt. Tady ho teda hledám marně a hlavně-věřila bych doktorovi a ne laikům na MK 😉 .
já bych řekla holka!
Mě to přijde jako holka. Kluk by měl ty varlatka takový kulatejsi.

...nejsem dr, ale podle me je to spis kluk:/ Alespon podle toho, jak nam ukazovali nasi holcicku na utz zhruba v tomto tydnu..ale vyjasni se to az pozdeji..jeste je treba pockat 🙂