icon

Rozjeté strie v 23tt, co na ně používáte?

kulihrasekzeleny
6. lis 2016

Holky poraďte co stím??? Strašně jsem přibrala a ty strie se mi čím dál více zvětšují. To jsem teprve v půlce těhotenství. Jsem z toho uplně nešťastná :( Mazala jsem se krémem Elastiq teď to kombinuji ještě s olejem Saloos a tělové máslo. Vše k ničemu :( co používáte vy?

Rozjeté strie v 23tt, co na ně používáte?
Strana
z2
astyna
7. lis 2016

ahoj tady už nepomůže ani svěcená voda....Já jsem mazala obyč bambuckým máslem z DM za 59 Kč 500 ml a břicho jsem měla krásné...ale to máme všechny v rodině, genetika hraje velkou roli. To už máš opravdu velké a rozsáhlé strie, ale třeba něco na to bude existovat...Časem ti to vybledne, neboj, ale pořád tam budou.

kulihrasekzeleny
autor
7. lis 2016

Děkuji za podporu 🙂

kristynatita
8. lis 2016

Jinak na hojeni jizev celkove je dobry sádlo.

kristynatita
9. únor 2017

Dulezity je mazat zvenku, ale i zevnitr. Doporučuju Omega 3, Biosil a Kolafit.
Taky na jizvy je nejlepsi veprovy sádlo.

kulihrasekzeleny
autor
9. únor 2017

Me uz nic nepomohlo :( strie mam az k pupiku ;(( a mazu furt

verunkanatalka
10. únor 2017

Ahoj,já mám z prvního těhotenství také strie až kam☺..mazala jsem opravdu poctivě.Mudr.mi řekl,že je to podlectoho,jakou mám elasticitu kůže a je to i v genech..

verunkanatalka
10. únor 2017

Oprava:podle toho.☺

kulihrasekzeleny
autor
10. únor 2017

@verunkanatalka jojo to mi taky rikal, ze jsem to zdedila po sve mamince. Tak ji pekne dekuju :D

verunkanatalka
10. únor 2017

@kulihrasekzeleny no,holka s tím nic neneděláme😂,alespoň se nemusím bát teď při druhém těhu,že se mi udělají...😂😂

anykka
6. bře 2017

Já v prvním těhu neměla žádnou strii asi do 7/8 měsíce, měla jsem asi 20 kg, ale poslední měsíc jsem nabrala na 31 kg a strie opravdu zlehka... Váhu jsem měla tak nějak rozloženou po těle 😀
Druhé těhotenství bylo horší, ze začátku jsem se držela s váhou, ale nakonec taky ke 30 kg, většinu jsem měla v pupku (byl to kluk) strie jako blázen a nakonec je mám na břiše, boky, stehna, prsa, dokonce jsem si všimla, že i vnitřní strany stehna, v rozkroku jako... Mazala jsem se pořád, mažu i teď rok po porodu, vysledek mazáním mi nepřijde, spíš, jak se kůže stáhne, tak se strie stáhnou, ale jinak nic... ☹

maruskabelka
7. bře 2017

Si zvykneš.... 🙂

kituska20
7. bře 2017

Ahoj já se s první nemazala vůbec popraskala jsem týden před porodem...strie pak vybledly ani jsem nevěděla že nějaké mám. Popraskala mi i třeba kolena a jizva po piercingu :D. Teď jsem těhotná znova a strie mi zase vylezly tak mažu spíš tak pro pocit ale počítám že jak zhubnu tak pak zase vyblednou a bude klid.)

Strana
z2