icon

Sceeening ve 20.tt. Absolvovaly byste raději znovu?

3. čer 2020

Ahoj holky.
Byla jsem objednaná na screening vrozených vad ve 20.tt. původně jsem myslela, že tam bude jeden Dr a nakonec tam za něj byl záskok. Samozřejmě jsem hned googlila kdo to je a nebyly na něj zrovna dobré recenze. Toto vyšetření je pro mě důležité...v předchozím těhotenství jsem odcházela s pocitem, že mám zdravé dítě od jiné paní doktorky ...opravdu byla pečlivá a vše dopodrobna vyšetřila. Toto bylo na můj vkus takové odfláknuté a nemám z toho úplně dobrý pocit. Uvažuji, že se zkusím objednat ještě jinam...a samozřejmě zaplatím znovu 1500. Co si o tom myslíte? Moc to řeším nebo by jste to pro klid duše absolvovali také znovu? Díky

sonnn
3. čer 2020

já se také těšila na důkladné vyšetření, ale kvůli covid to bylo doslova šup šup a domů, dál sem to neřešila, říkám si, že když chodím ještě na pravidelné kontroly na gynekologii + všechny ty testy v prvním trimestru, tak by to měla být dostatečná "síť", ale jinou zkušenost nemám (první těhotenství)

veritanas
3. čer 2020

Co myslíš tím odflaknute? Něco ti neměřil nebo nenašel? Já jsem to taky kvůli covid měla za deset minut hotovo..ale všechny hodnoty byly Ok a našla všechny orgány...

dejvitka
3. čer 2020

Pokud bych mela pocit, ze to odflakli, sla bych znovu jinam. 1500 Kc neni vysoka castka a za vetsi klid by mne osobne stala. 100% jistotu, ze je vse v poradku nam nikdy nikdo samozrejme neda, ale ta psychika v tehotenstvi je dulezita.