icon

Sex u konce těhotenství. Není nebezpečný?

trace
7. pro 2006

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat jestli je sex u konce těhu nějak nebezpečný. Jsem 35+3 a s maželem máme pohlavní styk pořád. Někdy mě to trochu bolí tak mám strach jestli to nemůže miminku ublížit.
Máte někdo zkušenosti, prosím?
Díky moc, ahojky 🙂 😲

gedren
•
Autor odpověď smazal
•
kristi
•
7. pro 2006

neublizi, ale orgasmus podporuje del. stahy, tak by sis taky mohla zadelat na predcasny porod...takze opatrne, jen na krajicek

georgine
•
7. pro 2006

jo presne tak vidím to stejne. chrante se kondomem nebo radeji ejakulovat ven, protoze sperma obsahuji látky které napomáhají delozním stahum, ale jinak je to alespon hezke uvolneni.. 😉 no a u nás se to neprovozovalo asi od 35tt protoze se manzel jak uz tu bylo bál 😉

trace
autor
•
7. pro 2006

Díky gedren, a prosím tě myslíš že když mě tvrdne bříško a doktorka říkala, že je to stahovaním dělohy, že to může být z toho? Jsem prvorodička, takže jsem moc ráda za každou radu od zkušenějších 🙂 Díky, pa🙂

anavka
•
7. pro 2006

Určitě neublíží, my jsme měli pohl. styk i ke konci těhotenství, docela dost často, kondom jsme nepoužívali a já jsem 20 dní přenášela 😒 Takže to asi působí na každou jinak 🙂

paula
•
7. pro 2006

kristi: ja zase slysela, ze orgasmus nema na delozni stahy vubec zadny vliv?! Pak aby se v tom clovek vyznal.

kristi
•
7. pro 2006

paulo, no trace muze byt rada,ze ma vubec chut..tu ja teda naprosto postradam

trace
autor
•
7. pro 2006

já jsem taky slyšela, že orgasmus nemá na stahy žádný vliv. Spíš jsem slyšela pravý opak, že je to jen dobře, že se tak děloha připravuje...tak nevím
A s tou chutí to zas není tak velký, spíš naopak...aspoň poslední dny určitě 🙂

magda27
•
Autor odpověď smazal
•
paula
•
7. pro 2006

kristi, to zase prijde 😀 😀 . Ja mela taky v tehotenstvi obdobi, kdy jsem nemela vubec chut a ted mam zase obdobi, kdy chut mam. 😉 Ale s tim brichem je to potiz... Nijak se ale nechranime a nemam potom stahy... Je to asi u kazdeho jine.

paula
•
7. pro 2006

magda: a tomu brachovi se svagrovou to fungovalo?

magda27
•
Autor odpověď smazal
•
prochi
•
7. pro 2006

Holky my měli sexování taky nařízený - teda podotýkám na konci těhu kvůli přenášení. Ve čvrtek jsem nastoupila kvůli přenášení do porodnice, aby si nás radši ohlídali, v sobotu mě po všech vyšetřeních pustili na propustku do neděle domů s receptem - sexovat, sexovat, sexovat. Ale stejně jsem v neděli večer nastoupila a došlo na vyvolávání. Jak říkala moje babička - každý jablíčko má svůj čas a až uzraje, tak se utrhne... Jinak jsme sexovali téměř celý těhu, až na asi měsíční výjimku někdy v šestým až sedmým měsíci, kdy se manža hrozně bál, jak se mi zvětšovalo bříško, aby neublížil mrňouskovi. A trvalo mi to fakt možná přes měsíc, než jsem ho znovu přesvědčila, že fakt nic nehrozí. A vlastně jsme se ani nechránili a všechno bylo OK. K miminku by se přes ty všechno blány atd. stejně nemělo nic dostat a někdy ke konci těhu mi doktorka stejně dělala testy, jestli v pochvě není nějakej tfujtajbl, aby se to případně před porodem ještě zaléčilo. U nás každopádně nechráněný styk ani můj velmi častý orgasmus vliv na činnost dělohy pražádný neměl 😅

gedren
•
Autor odpověď smazal
•
zrzecka
•
8. pro 2006

my meli sex normalne,ale rika se ze ejakulace obsahuje neco co muze vyvolat porod,vim to protoze jsem prenasela a sexovali jsme prave aby jsme ji vyhnali ven 🙂 😉

teres
•
18. pro 2006

Ahojky, tak jsem si to tady od vás přečetla a musím uznat že je pravda to, že ejakulace vyvolává stahy a možná uplně na konci těhu i porod. Vždycky když se s manželem milujeme a nechráníme se tak mě pak asi po 2hod.začne bolet v podbřišku a to docela silně. Po chvíli to ustane, ale po určité době znovu. Dělá to asi tak 3krát a pak ještě trošku. Když se chráníme tak je vše O.K., nemám bolesti a vůbec nic. Takže si už radši dáváme bacha, určitě je lepší se chránit 😉 Papa

bambulik
•
22. lis 2007

tak já pořád sex stejně a dobrý zatím....
jen jsem nemotornější, ale jinak paráda....

denousek
•
22. lis 2007

no ja taky sexuju sice min ptz mam strach ale tak da se to....mam totiz maleho moc nizko a tak sem se chystala vzdycky zeptat dr jestli muzu sexikovat a myslite ze si vzpomenu...dojdu k dr a uz nevim co sem chtela... 😅 ale zajimalo by me jestli muzu nebo nemuzu....no ale ted jedine s ochranou kdyz sperma vyvolavaji kontrakce ....

leonunuska
•
22. lis 2007

Ahojky holky, já jsem také četla, že je sex doporučený při přenášení tak nevím, Já mám spíše jiný problém. Mě se ta chuť na sexík zase ztratila ☹ Doufám, že se to po porodu obrátí ☹

yasmin07
•
22. lis 2007

Ahoj všem, od kdy je dobré, vzhledem k předčasnému porodu, aby partner ejakuloval ven anebo používal kondom? Myslím, od kolikátého týdne těhu... 🙂

bambulik
•
22. lis 2007

já sex ze začátku měla strašnej, pak se ztratil a te´d ji mám zase dost...
vím že to pomáhá na porod a na pánev, jako že to neškodí, ale zase nevím jak komu a do jaké míry...

mamina
•
22. lis 2007

Já nevím,ale mi spolu spali vždy až do konce.A všechny mám přenášený... 😀Sex je nebezpečnej jen s rizikovým partnerem a pokud hrozí porod,jinak je to v poho...