icon

Síla čárky se na těhotenských testech nemění

ledastomica
1. lis 2015

Ahoj holky, chci se zeptat, zda se tu najde mamča, která je praštěná jak já a nedělá jen jeden test po vynechání, ale i další jestli čárka sílí! 😝
Já 15DPO měla hezké // , ale měli jen tak 50% intenzity. Každopádně krásně viditelné🙂
Dnes jsem 21 DPO a čárka na testu je na chlup stejná. Znamená to, že HCG nestoupá? Mám strach z mimoděložního těhotenství:(
Naštěstí k dr. jdu už ve středu,tak snad něco v děloze bude vidět🙂 🙄

Síla čárky se na těhotenských testech nemění
martinahost
•
1. lis 2015

Já napíšu jen moji zkušenost, když jsem byla podruhé tehotná, tak taky mi čárka nesílila a byla stejná, bohužel z toho bylo fakt mimodeložné těhotenství, ale já jsem i začala krvácet... Ale to určite nemusí být tvuj prípad a určite to dobre dopadne, možná ti jenom pomalu stoupa HCG a taky záleži jestli si použila stejný test se stejnou citlivosti...Držím pesti... 🙂

lamia
•
1. lis 2015

@ledastomica Neni to kvantitativní,orientovat se silou carky je dost na nic, moč muze byt jinak koncentrovana,jinak citlivy nebo jiny test, zbytecny stres.

hul
•
1. lis 2015

Ahojky mně čárka sílela relativně dobře, ale mimoděložní to nakonec bylo. Na fotce poslední nejvýraznější je od ostatních s rozdílem 6 dní z odpolední moči...

camillaq
•
1. lis 2015

Ahoj, jednou se mi stalo, že test přestal sílit a bylo z toho biochemické těhotenství. Taky záleží na tom jestli jsi třeba hodně nepila před tímto testem. Vyzkošela bych jiný test, toto vypadá na mamatest a ten mi třeba nikdy moc silnou testovací čárku neukázal. Ve stejný den na testu Dr. max dvě stejné čárky a mamatest vypadal asi tak jako tvůj. Přeji hodně štěstí

ledastomica
autor
•
1. lis 2015

Holky a myslíte že 5+3 tt by už lékař mohl něco vidět? Stačí tečka v děloze 🙂

hul
•
1. lis 2015

@camillaq s tím soulasím. V době kdy jsem na těhlech plastových testech měla čárku co byla vidět byl ny mama jen duch.

ledastomica
autor
•
1. lis 2015

@camillaq ano je to mamatest, zkusím dr. Maxe. Děkuji

hul
•
1. lis 2015

@ledastomica Je to asi individuální. U mně nebylo nic vidět ani 2 týdny po vynechání, ale to bylo tím mimoděložním... Myslim že dutinka by vidět být mohla, ale zase abys pak nebyla v nervech že třeba ještě vidět není. U každého to je jinak...

camillaq
•
1. lis 2015

@ledastomica v 6 tt jsem měla v děloze dutinku 8mm s žloutkovým váčkem, takže už může něco být vidět, ale hodně jsem četla diskuze, že v 6 tt ještě v děloze nic nebylo a mimi se ukázalo až později.

ledastomica
autor
•
1. lis 2015

Je to sileny, po peti letech snazeni konecne // a clovek stejne zjisti,ze nezmuze nic a musi jen cekat 😢
Ale me podvedomi mi rika,ze to nebude v poradku. Dala bych cokoliv,aby bylo,ale takove to tuseni se ozyva 😖

lamia
•
1. lis 2015

Osobne bych v takovem pripade spis investovala do opakovaneho odberu hcg,ale pokud by tehotenstvi nebylo v poradku,stejne s tim ani opakovane testy nic nenadelaji. Na Uz v 5plus3 muze byt videt gestacni vacek. Je to tak,ze clovek v tehotenstvi stale na neco ceka a nikdy nebude mit jistotu,ze je uplne vse v poradku, přesto ale u vetsiny zen je. Myslim,ze po dlouhem cekani na miminko nebo predchozi spatne zkusenosti muze byt prinosne obratit se na psychologa pro podporu, aby clovek ten stres co nejvíce eliminoval a tehotenstvi si uzil. Drzim palce,at to je v poradku.

ledastomica
autor
•
2. lis 2015

holky!!!!!!!!!!dnešní test dr. max a az z druhe moci 😵 😵 😵

camillaq
•
2. lis 2015

@ledastomica Tak to je krásná čárka, max je úplně o něčem jiném, mamatesty jsou opravdu na nic

ledastomica
autor
•
2. lis 2015

vim,ze to jeste nic neznamena, ale mam neskutecnou radost 😀

laurinka0102
•
23. dub 2025
@ledastomica

vim,ze to jeste nic neznamena, ale mam neskutecnou radost 😀

@ledastomica Muzu se zeptat jak vam to tenkrat dopadlo ?