Silná jednorázová bolest v podbřišku během noci

eliss2
19. bře 2012

Ahojky, chtěla jsem se zeptat zda nemá někdo podobnou zkušenost. V noci, když se chci otočit z prava do leva, nebo se sebou z nějakho duvodu prodce hnu, zejmena nohou, škubne mi strasne v podbrisku a musim čekat než bolest odezni. Mám to pravidelně aspon jednou za noc od rduhého týdne těhotenství. Dřív se mi to stávalo tak jednou za měsíc. Doktorka mi tvrdí že to může být od páteře, ale to se mi nezdá vzhledem k tomu že krom těchto "záškubů" nemám žádné příznaky a myslím si že v měm začinajicim těhotenství to nemá nějak zvlášť zatím na páteř vliv.

evabelk
19. bře 2012

Nejspíš vím, o čem mluvíš 🙂 nemívám to tedy každou noc, ale občas..teď jsem 30.týden,a měla jsem to i v prvním těhotenství. Nejsem si tedy jistá, zda ta bolest, žáškub je přímo v podbřišku, možná spíš níž, v třísle, kyčli...a podle mě, má doktorka pravdu. Já to taky přičítám páteři-bederní, kostrči. Už od začátku těhu je spousta hormonálních změn a ty se mohou projevit kdekoliv v těle, u každého jinde. Já jinak taky nemívám problémy s páteří.

luciemeli
20. bře 2012

Ahojky já to mám taktéž, ale měla jsem to později až tak kolem toho 19 týdne těhu. Když ležím na jednom boku a je jedno na jakém levém či pravém...Není to pro mě dobrý..malý mě tahá za pupeční šňůru, jak se v bříšku nudí a nemohu se ani nadechnout jaká je to bolest v podbříšku. V pupíku mě spíše píchá! 😀 😀 A 😀 jde to tolik do zad, že jsem s toho všeho na mrtvici 😀 😀. Takže se zase neboj neboť doktor ví vše...kdyby náhodou něco bylo s mimi tak ti to včas řekne 😀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru