icon

Slabá čárka na TT, kdy vám začaly těhotenské příznaky?

Ahoj. 🙂
Minulý pátek jsem měla dostat MS (poslední proběhla 25.5., 6.6. byla ovulace) a já si ten pátek 19.6. udělala TT. Objevil se mi duch, který každý den sílil. Nyní je čárka krásně vidět, objeví se hned... Ale stále není jako ta kontrolní, takže se (možná zbytečně) stresuji. Fotku přikládám. Dnes jsem volala na gynekologii, měla bych být 4+3tt a objednaná jsem na 8.7. To asi nevydržím. 🙂 Jinak bych chtěla vědět, jestli jste taky někdo měl slabší čárku než kontrolní a kdy vám začaly těhotenské příznaky? Já se raduji z každého píchnutí. 🙂 Nejčastěji cítím slabé píchání kolem pupíku, slabou bolest válečníků a chvilkami jako kdybych měla dostat MS. Nešpiním. Včera mě hodně ostře bolela prsa, ale to trvalo jen pár vteřin, jinak o nich vůbec nevím, nebolí, nic. Prosím, uklidněte mě, že je vše v pořádku. 🙂)

Strana
z2
jge
25. črc 2015

@klotas Jinak styk sice dobry, ale sperime mohou bt v tele i nekolik dni a tedy dolso k oplozeni i treba nekolik dni po nem a nekolik dne na UTZ se rovna vivim nic na vidim vse. Jinak me pri prvnim tehu bolelo take vse - bala jsem s emimodelozniho, ale to bylo tim, ze se roztahovala deloha, Porad me nekde pichalo a tahalo atd. U druheho jsme ani nevedela, ze jsem tehu.... Neboj a pak pisni!

jge
25. črc 2015

@klotas Zitra nebo v pondeli zkus tedtovat znova, stejnym testen, carka by mela byt silnejsi, pokud ano, tak by to melo byt OK

klotas
25. črc 2015

@jge moc ti dekuji 🙂 zkusim v pondeli. Docela si me uklidnila, ikdyz uz chci 100% vedet na cem jsem :D

jge
25. črc 2015

@klotas 🙂

Strana
z2