Tablety Růst hory tchaj v těhotenství, máte zkušenost?
Holky,chci se zeptat je tu některá z Vás, která brala po celou dobu těhotenství tablety růst hory tchaj a jestli ano,jaké jste s tím měly zkušenosti??? Děkuji moc za odpovědi
Ahoj, brala jsem je celé těhotenství....vše v pohodě. Že by se brali jen v prvním trimestru slyším poprvé a myslím, že to není pravda - můžeš to zkonzultovat s Mudr. Hoffmannem (stránky patentní medicíny). Chodila jsem i na akupunkturu, ta mi dělala vyloženě dobře.
Děkuji moc za názory a rady. Já právě nikoho neznám, kdo by je bral a měl s nimi zkušenosti,jen co jsem se dočetla a tak mě začalo hlodat svědomí, jestli právě jejich užíváním něco nepokazím. Hlavně jsem je začala brát hned na začátku těhu skze předchozí těhotenství,které nedopadlo bohužel dobře(neznáme příčinu,tu bohužel nezjistili:(...)tak jsem chtěla udělat maximum,aby teď vše dopadlo šťastně🙂.Tak myslíte mám je brát po celou dobu těhotenství? Nyní jsem 19tt a beru 3x rbl.ráno a 3x večer.
@effffca Brala bych je celé těhotenství,ale zkuste se poradit s dr. Hoffmanem - dělá konzuktace i přes mail. Já brala 3krát denně 4 tablety. Zabývá se TČM už dlouho a v Čr patří asi ke třem největším odborníkům. Jen bych asi odebírala ty tablety od něho - prochází přísnou kontrolou i co se týká pesiticidů apod., narozdíl od jiých prodejců a distributorů u nás...ale možná už je berete, jen to nevíte 🙂. Nebojte, nic tím nezkazíte. Držím palce, taky nám to poprvé nevyšlo....
Ještě bych se chtěla zeptat odkud jste objednávaly růst hory tchaj,když né přímo od pana Mudr.Hoffmana?? Já si je objednávám: http://www.prirodauzdravuje.cz/alternativnimedi...
na každé krabičce je napsáno každá šarže je testována ve švýcarské laboratoři Phytax na těžké kovy,bakterie, plísně a na 460 pesticidů tudíž by to mělo být v pořádku...?
@effffca dobrý den, můžu se zeptat na tabletky? Máme 2,5 letého syna, pak nevydařené těhotenství v 6m ukončené únikem plod.vody a teď jsem zase těhu 7+7. Kamarádky mi doporučují užívat tabletky. Nejdřív jsem byla nadšena, ale teď si říkám, jestli je to opravdu v pořádku? K tomu beru utrogestan, aby to nedělalo neplechu.. Moc děkuji za zkušenosti
@martina_jemelkova urcite to zkuste. Ja si taly zavadela Utrogestan a brala RHT a i jsem se ptala sveho cinskeho lekare, jestli je to vhodne a rekl mi, ze ano
Dobrý den. Dekuju za info. Dneska mi take dr Hoffman odepsal, ze muzu..tak snad to bude ok..

Ano, brala jsem, neberou se po celou dobu, ale jen v prvním trimestru. Klidně mi napiš do IP, s tradiční čínskou medicínou mám dobré zkušenosti.