Tak jsem asi v tom. Kdy zavolat gynekoložce?
Dnes ráno jsem si dělala těhotenský test. Včera mi měla začít menses, ale nevydržela jsem kvůli zvědavosti a už dnes si udělala test. Je to tam? 🙂 Podle kalendáře bych měla začínat 5 tt. Kdy si zavolat na gynekologii? Holky a jaké léky začít uživat? Koupila jsem si Femibion 800. A je ještě něco dalšího potřeba? Mooc děkuji za Vaše reakce ;)

Gratuluji. 🙂 Ke gynekologovi bych se obejdnala tak kolem 8 týdne, aby jsi na UTZ něco viděla. Femibion je dobrý brala jsem jen první trimestr a potom už bez doplňků. Jen nebrat žádné léky (ibalgin apod.).
Tu se neobjednava, takže jsem gyn. navstivila už v 5. tydnu a byl vidět jen jakysi váček, ale aspoň mi vzal krev na zjištění těhotenství. . Zval si mě každý tyden, ale srdicko bylo vidět v 8. Tydnu az. Vitamíny jsem nezobala vůbec.. Ani listovku.
Je to tam, gratuluju 🙂 Já jsem s objednáním čekala ještě týden po prvním pozitivním testu. Ale klidně si zavolej hned, stejně si spočítají, jak na tom jsi, a podle toho tě objednají 🙂
Urcite femibion. Ted jsem dokonce cetla nejaky clanek, ze listovka se ma brat nejlepe rok pred otehotnenim. Ale to asi malokdo dela. Nejdulezitejsi je pak v prvnim trimestru. Drzim palce 😉
Gratulace, já jsem zjistila těhotenství ve čtvrtém týdnu a vzal mě hned jelikož jsem měla velké bolesti v podbříšku. Jsem ráda že jsem šla hned, sestřička mě skepticky odbyla, že břicho pobolívá normálně v těhotenství, ale výsledky ukázaly, že tam mám s prckem cystu. Takže jsem šla rovnou na neschopenku, kdybych normálně pracovala s velkou pravděpodobností bych potratila. Takže pokud tě nic nebolí byla bych v klidu, pokud máš nějaké komplikace nacpi se na kontrolu ať se to sestřičce líbí, nebo ne 🙂 Hodně štěstí
Když jsem zjistila, že jsem těhotná, zavolala jsem si na gyndu a tam mě objednali cca do týdne. Na prvním UZ byl vidět váček. Vitamíny jsem si koupila, až když bylo těhotenství potvrzené od doktora.
U syna jsem byla 5+5 tt, ale to jsem byla objednaná na preventivku, tak jsem to tak nechala, těhu bylo vidět, ale ne srdíčko, to bylo až za 2 týdny 7+5 tt. U dcerky, když jsem volala, tak sestřička říkala, že pan doktor má rád až tak 8. tt, takže mě objednala na 8+0, ale byla jsem dřív v nemocnici na pohotovosti kvůli špinění a bolestem a to bylo cca 6. tt a byla jen dutinka, nic víc, u dr. pak už bylo vše jak má být.
K těhu gratuluju a nejdůležitější je kyselina listová, to určo v tom femibionu je, tak víc bych nebrala a stačí jen první trimestr.

Potichu gratuluji, zavolat si můžeš klidně zítra, stejně tě objednají na dobu, kdy už by mělo být něco vidět př.váček, srdíčko, podle toho jak má tvůj gynekolog dlouhé obj. termíny 🙂 Femibion stačí. 🙂