icon

Těhotenství a negativní hCG. Co to znamená?

marcela1527
28. kvě 2025

Dobrý den chci se zeptat jeslí nevíte co to znamená včera my bylo sděleno že jsem těhotná podle ultrazvuku 4 týdny že tam je vacek ale podle hcg negativní prý mám v sobě velký zanet ale nevedi jeslí zanet ledvin nebo zanet mocovych cest crp jsem měla 79 no mám šíleně bolesti v krizi a v pod bříšku můžu mít zanet delohy ? Vůbec neřešili ze ten vacek v ty deloze je a co bude vlastně dal jen my tl sdělila a na sonu dr taky uvedl že ten vacek tam je ve velikosti 6,4mm děkuji předem za odpověď

Těhotenství a negativní hCG. Co to znamená?
lencaa11
28. kvě 2025

@marcela1527 žádný těhotenství se tam nepíše nemůže tam bejt vacek a krev negativní to je kravina ...vše bude nejspíš od zánětu

pavicka
28. kvě 2025

Pisou tam o graviditu se nejedna

felis
28. kvě 2025

Mas zánět. 6mm endometrium je na počátek těhotenství málo a kdyz je hcg negativni, tak kdo Ti rekl, ze jsi ve 4tt? 🤷🏼‍♀️🙈
Tak mas antibiotika, ne? Bez nich to nepůjde - 79 CRP je dost. Z vlastní zkušenosti znám oboji... zánět dělohy i mocaku. Zánět dělohy zacal nenápadně a pak přišlo ze dne na den prudké zhoršení: bolest, horečka. Zánět mocaku většinou hned od začátku velký špatný. Nicméně, každý tělo je jiný.

1pomnenka
28. kvě 2025

Těhotná nejsi, je to tam napsané a doufám, že ti dali antibiotika.

misha31
28. kvě 2025

Těhotenství to byt nemuze, takze atb
Ja mela obrovsky zanet ledvin, ale to jsem mela 40 horecky a bolesti jsem temer nechodila

helen_h
28. kvě 2025

Tahle zpráva o váčku nic nepíše, byť popisuje i výsledky vaginálního UZ, co kontroloval dělohu. Pouze píše o výšce sliznice 6 mm. Je možné, že předchozí nález souvisí se zánětem dělohy. Předtím nějaké pozitivní HCG vyšlo?? Tady se už uvádí výsledek negativní.

hezz17
28. kvě 2025

Plus PM 9.5., o tehotenstvi nic nepisi. V deloze kavita- ne gestacni vacek

lucynka721
28. kvě 2025
@felis

Mas zánět. 6mm endometrium je na počátek těhotenství málo a kdyz je hcg negativni, tak kdo Ti rekl, ze jsi ve 4tt? 🤷🏼‍♀️🙈
Tak mas antibiotika, ne? Bez nich to nepůjde - 79 CRP je dost. Z vlastní zkušenosti znám oboji... zánět dělohy i mocaku. Zánět dělohy zacal nenápadně a pak přišlo ze dne na den prudké zhoršení: bolest, horečka. Zánět mocaku většinou hned od začátku velký špatný. Nicméně, každý tělo je jiný.

@felis můžu se zeptat na zánět tě dělohy, příznaky? Kde si měla bolesti atd? Děkuji

felis
28. kvě 2025
@lucynka721

@felis můžu se zeptat na zánět tě dělohy, příznaky? Kde si měla bolesti atd? Děkuji

@lucynka721 no, v podbřišku...ale ukrutny... trochu jiný než na menstruaci a bodavy. K tomu jsem mela hojny tvarohovy výtok, který trochu zapachal a měla jsem furt velkou žízeň, pak se přidala teplota. Byla jsem hospitalizovana asi 5 dni s atb do žíly. Zajímavý, že dlouho se nic nedělo, jen občas mě pichlo a měla jsem tu žízeň... a pak ze dne na den bum a tohle

lucynka721
29. kvě 2025
@felis

@lucynka721 no, v podbřišku...ale ukrutny... trochu jiný než na menstruaci a bodavy. K tomu jsem mela hojny tvarohovy výtok, který trochu zapachal a měla jsem furt velkou žízeň, pak se přidala teplota. Byla jsem hospitalizovana asi 5 dni s atb do žíly. Zajímavý, že dlouho se nic nedělo, jen občas mě pichlo a měla jsem tu žízeň... a pak ze dne na den bum a tohle

@felis mam podobné příznaky, občas mě bodovou bolest v pravé straně a vystřeluje mi to do podbřišku, záleží tedy jakou námahu mám.
Výtok mám taky ale ne úplně bílý.
Zatím bez teploty, jen jsem hrozně unavená a taky dost piju. Uvidíme, měla bych jít na preventivku, tak uvidíme.