Těhulky nad 100kg
Ahojky!
Zdravím všechny těhulky i maminky,kterým se váha v těhu vyšplhala nad metrák.Při předchozím těhu jsem to dotáhla na 105kg(přibrala jsem 22kg)a momentálně to vypadá,že se do 100vky nevejdu ani náhodou(mám už 94kg). 😀
Jak jste na tom Vy a jak úspěšně se ne/dostaly na předchozí váhu(před otěhotněním)?
Já po předchozím těhu byla na původní váze za 5 týdnů. 😉
@kamisek2000 Mám jich pár po sestře (6let) tak snad budou stačit, ale kamarádka je shání
@kamisek2000 Na kyčle se prý dávají 3ks, do kocaru na doma....tak apoň 20ks, abych furt neprala
@pajmou jj ja jsem si rikala tak 15, 10obycejnych a pak nejaky s tim obrazkem do kocarku... 🙂 🙂
A budes normalne prebalovat do jednorazovek??🙂 Co jsem se bavila s holkama tak nejaky jddou normalne do plenkovani... 🙂
Ja teda urco jednorazovky... prijde mi to jednodussi 🙂 a hlavne casove nenarocny, zase furt prat plenky atd... vis jak to myslim🙂
@kamisek2000 Jednorázovky určo, třeba později, ale spíš ne 🙂 jsem líná, myslím, že i tak budu mít dost práce ...
narazila jsem na zajímavou nabídku http://www.detskyraj.cz/zbozi/10425-x-lander-x3...
@pajmou njn to jo🙂 kocarek a postylku uz mame🙂 🙂 ale pro nekoho kdo chce zuzovej je to fakt super🙂 🙂 i kdyz ja bych ruzovou nechtela ani na holku, ale ta postylka je skoro zadara, kdyz vezmes ze je tam i matrace, a ty kokosovy jsou prej dobry, my sice mame klasickej molitan, ale slysela jsem to🙂 🙂
@kamisek2000 No právě, postýlku mám po Eli a kočár bych taky růžový nechtěla, koukám po obojetny 🙂
Teď hledám zimní kombinézku
Čauky holky, tak jsem doma z města, nic jsem si nekoupila, jen dvoje kalhotky a manžovi něco na sebe. Nikde nic nemají ☹.
Taky dávám odkaz na foto ze svatby:
http://www.beremese.cz/album/album.php?vAlbumID...
@kukulinka ja chci taky do mestaaaa.... :( mi jeste neprisli ty prasulky :( snad prijdou zitra... a to jsme chteli zitra do ikeii:( :(
@kukulinka jinak taky moc hezky fotecky🙂 mela si krasny saty.. slusi vam to🙂
@kamisek2000 díky mockrát 🙂. jdu se podívat ven na zahrádku, ale nevím, jak dlouho tam vydržím, měla jsem po dlouhé době boty na podpatku a bolí mě hrozně nohy ☹
Ahoj devcata, tak ja mela pred porodem 104kg, pribrala jsem 14kg a to nejvic v poslednim mesici! Ale asi to byla hodne voda, protoze jsem pak skonice cisarem kvuli tehu gestoze! v porodnici jsem nechala prakticky vsechno,ale ted jsem zacala hodne pribirat a nevim, cim to je. Hodne jsem pila mleko, tak ted uz piju jen hrnicek denne,ale to taky nepomaha. Mel to tady nekdo podobne? a co jste s tim delaly?
@slunicko76 ahojky🙂 🙂 tady jsou spis holciny co maji prvni mimco🙂 tak nevim nevim jestli ti poradime🙂 🙂
@slunicko76 ja to myslela tak s tim pribiranim po porodu... asi jsem to blbe pochopila🙂 promin 🙂)
A s tim mlikem nevim, kamarad po nem hubl.. ale je pravda ze nejedl nic jinyho, jen litry mlika🙂)
ja myslim, ze to je asi tim, ze furt neco delam a moc se nestiham najist, odbyvam se treba jen celozr.rohlikem a jogurtem o obedu atd. tak moje telo asi hladovi!🙂 paradox
ale proste nejak nestiham🙂
@matysekk to jsou krasny hafani🙂 maty je castecne doma, castecne venku... pres den venku ale chodi domu spat... 🙂
@slunicko76 mno tim to taky muze bejt no, ze si telo vyrabi zasoby
ahojte, tak pozvani pro tchyni dnes zvladla, i 3D, a uz to bude najisto holcicka 😵

@pajmou je lespi to kupovat v kramu no... aby se to osahalo🙂) vyrabej samy kraviny😀 a to co je dobry uz neni.. 🙂 doufam ze je nekde na kladne sezenu🙂 a oni jsou i pekne drahy co jsem koukala🙂