Ahojky!
Zdravím všechny těhulky i maminky,kterým se váha v těhu vyšplhala nad metrák.Při předchozím těhu jsem to dotáhla na 105kg(přibrala jsem 22kg)a momentálně to vypadá,že se do 100vky nevejdu ani náhodou(mám už 94kg). 😀
Jak jste na tom Vy a jak úspěšně se ne/dostaly na předchozí váhu(před otěhotněním)?
Já po předchozím těhu byla na původní váze za 5 týdnů. 😉
@vysocanka oni mi to spíš doporučili,ne že by byl problém s IVF,ale kdyby mi to řekl před,tak jsem mohla ještě půl roku počkat a něco zhubnout,když jsem měla důvod,tak to před hormonama šlo shodit,teď už je to horší a větší práce,ale neříkám že to nejde vůbec,pár kilo jsem zhubla ale je to rozhodně těžší a vydřenější...
tjn ja ted zas nemuzu cvicit kloudne kvuli kojeni bojim se abych neprisla o mliko to bych vazne nerada...
Teedaaaa vas tady je holky... 🙂 🙂 Takovejch novejch tvari 🙂) 🙂) preji pohodove tehulinkovani... uzivejte... je co🙂 🙂 🙂
My ted vyrazime do mesta... jen jsem zvedava jak dlouho vydrzime bez papu.. nebo pripadne kde malymu najist dam😀 No uvidime... Si potrebuju koupit barvicku.. uz konecne... 🙂 vypadam jak pako.. 🙂) 🙂)
Tak zatim krasnej den... 😉 😉
@kamisek2000 ahoj Kami, tak co prcek?Užijte si město, já mám trochu rýmu tak se válim, abych ten porod udýchala
Holky já už teď na váhu taky kašlu,mám manžela kterej mě miluje,teď jsem navíc těhotná a jsem moc šťastná... V červnu jsme se brali a já si připadala jako princezna.
@pajmou Prcek dobry, ted tam neco povida... 🙂 jen kdybych mu rozumela... 🙂 🙂 No ja se bojim taky aby jsme neco nechytli, ma prijit nejaka ta chripkova epi, manza furt pokaslava, tak snad nas to mine🙂 Ale ty at si brzy FIT 🙂)
Ja muzu rict... ze ja jsem vahu nejak resila pred tehu.. vadilo mi to.. ale v tehu me to nejak preslo, prisla jsem si krasnejsi, proste budouci maminka🙂 a hlavni je ze se libime manzilkum, pritelickum.. 🙂
@kamisek2000 no pro tebe je dobre jako prevence osscilo a pořiď domu roušky jinak nevím
@misi.21 😀 😀 😀 joooooo to je vončo mám to doma taky tak 🙂 nahoď nějakou svatební, vdávala bych se hned znova, taky jsme se brali v červnu ale 2009
@kamisek2000 takle se prokreješ a aspoň nic nechytne tak držím palce ať jste zdraví
Jdu ulovit snídani už mám hladík
@pajmou já se svatby hrozně bála,že na mě bude každej čumět,ikdyž mě všichni znají.. Ale byl to ten nejkrásnější den a fakt si to užila,měli jsme malou svatbu a v šest jsme jeli s manželem do hotelu,kde jsme se vyblbli v bazénu a fakt jsem si svatební noc užila... Všechny kamarádky nadávali,že se jim chlapi na svatbě vožrali a pak vytuhli,Já na to budu celej život vzpomínat..
@kamisek2000 my se brali 5 června ,celý týden pršelo a sobota byla ukázková
@kamisek2000 díky
@misi.21 no tak to byla taky krásná svatba, mi moc nepili, aby jsme si tu noc užili a byli jsme tak unavení, že jsme tedy,,povinnost,, splinili 😀 ale oba padli pak mrtvi 🙂
@antoa nádherné šaty 🙂 moc ti to slušelo
@kamisek2000 hezký den
holky obě máte nádherný šaty, fotky, vše....super a pak že jsou sexy jen ty vyzábliny 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@pajmou já na lidi seru dávno, jsem jaká jsem a hotovo, kdyby každá byla hubená, tak je to tu šedé.... 😀 nosím mladistvou modu...a cítím se ok, mindráky mě přešly už dávno, i když někdy to bylo kruté, hlavně na Zš.
u těch dr. jsem často slyšela, že za vše může obezita, bolí vás to a to...zhubni! ale tedka naprosto v pohodě