icon

Tepání podbřišku v 32tt, neškytá miminko?

monny88
18. únor 2016

Maminky chci se zeptat, jestli jste se s tím některá setkala a co to znamená? Jsem 32tt a občas jsem zpozorovala pravidelné tepání v podbřišku.Taky mě napadlo, jestli miminko neškytá? Nic jiného mě nenapadá, co by to mohlo být... :-/

kabul
18. únor 2016

ahoj, taky se mi to objevilo cca ve 32tt. Nijak extra jsem to nezkoumala a usoudila, že malý škytá. Teď to zaznamenám tak třikrát za den, samozřejmě nejvíc to vnímám, když nic nedělám.

lenbela
18. únor 2016

Myslím, że to je škytavka. Tak škytali obě moje děti. Někdy to bylo i vidět, jak mi "cukalo" břicho 🙂

nonnni
18. únor 2016

Je to skytavka a je dobre, ze ji ma, poukazuje to na funkcni branici🙂

smallinka
18. únor 2016

Určitě je to škytavka. Naše Kačenka byla hodně uškytaná, hlavičku měla dole tak jsem to cítila v podbrišku... 🙂 mýmu tepu ta frekvence neodpovídala tak to byla škytavka 😎 😎

veronika182
18. únor 2016

dej si tam ruku, ucítíš, jak nadskakuje hrudníček 🙂 určitě to bude škytka..naše malá škytala pořád, bylo to hrozný 😀 nedalo se spát

cabalkova
18. únor 2016

@monny88 Urcite to bude skytani, miminka pry skytaji, kdyz se moc nalokaji plodove vody, mne skytaly obe deti a nastesti me to neobtezovalo, naopak mi to prislo roztomily. 🙂

janesafari
18. únor 2016

Mě malý škytá taky dost často...škytá tak 3-5x za den ...asi moc pije-2x mě popíjel a škytal i na utz 😀
Vtipné to vidět ...