icon

Triple test v 16tt. Nesnídala jsem. Ovlivní to výsledky?

maleva
28. dub 2008

Ahojky, dneska jsem byla na krvi na genetiku v 16tt., ale ráno mi bylo špatně, tak jsem nesnídala. Může to, že jsem nesnídala, nějak ovlivnit výsledky, že může vyjít něco špatného? 😖
Děkuji za odpovědi.

many
•
28. dub 2008

já si myslím,že ne 😉

maleva
autor
•
28. dub 2008

právě doktorka ve čtvrtek říkala, že si můžu dát lehkou snídani a ta baba dneska na krvi povídala "doufám, že jste se nasnídala" no tak tím mě dokonale zmátla 🙂

many
•
28. dub 2008

no já vím,že jsem taky mohla na ty triply jíst 🙂 možná se tě ptala,jestli jsi na lačno aby očekávala,že třeba omdlíš 😒

maxkatka
•
28. dub 2008

no vzhledem k tomu, že já na krev došla v jedenáct (nevěděla jsem, že mi budou brát krev), tak ani nikdo nepředpokládal, že budu hlady... a dokonce jsem byla šíleně nachlazená... to prý taky neva...

many
•
28. dub 2008

ale určo to nemůže ty testy nějak ovlivnit 😉 si teda myslím,že to nemá vliv,horší,kdyby jsi měla být na lačno,ale pokud nemusíš,tak co

many
•
28. dub 2008

🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

katula
•
28. dub 2008

To je divne, me sestra rekla, at jsem na lacno 😕

many
•
28. dub 2008

asi fakt jak kde 😉 u nás jsme mohly jíst 😉

romankav
•
28. dub 2008

Kdyý se dělá cukr v krvi, tak se musí nalačno, ale tripple testy by to ovlivnit nemělo.

many
•
28. dub 2008

jo,jo,to se nesmí ani holá voda 😉 ani blbá žvýkačka žvýkat ☹

katula
•
28. dub 2008

Asi me chcou mucit, proto musim na lacno 😀
Jdu ve stredu, ale nastesti uz na 7 rano, tak to nejak preziju a pro jistotu dodrzim instrukce 😉

many
•
28. dub 2008

😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

miksa
•
28. dub 2008

to nevadí mě berou krev vždy odpoledne, nebo mám poradnu jen odpoledne a chodím tak po 15 hodině tak bych umřela hlady tak to určitě nevadí ani se mě nikdy neptali jestli jsem na lačno no takhle odpoledne to ani nemůžou čekat, a to samé s močí ptala jsem se jestli mám nosit ranní tak říkala sestra že je to jedno jestli ranní nebo než pujdu do poradny.

na cukr tam se , ale musí na lačno to je vyšetření hned ráno, čeká mě příští týden fuuuj
říkala sestra nic nejíst ani nepít

janeyzelvicka
•
28. dub 2008

To samé, taky mám poradnu odpoledne, krev mi brala zatím dvakrát a nikdy neříkala že mám být na lačno, a to mi brala i na tripply.
Cukr je něco jiného, tam fakt nejíst ani nepít, ptala se na to, ale dávejte bacha, komu bývá po odběrech blbě, mě občas jo, a ještě jak jsem nejedla ani nepila, tak mě to trochu vzalo a šla jsem jim tam k zemi. 😀 Radši říct hned, ať vás pošlou lehnout, než tam vrávorat jak já 😀