icon

Tvar břicha v těhotenství: Poznáte pohlaví miminka?

pavla1817
11. črc 2023

Myslíte že tvar břicha vypadá na holku nebo na kluka

Tvar břicha v těhotenství: Poznáte pohlaví miminka?Tvar břicha v těhotenství: Poznáte pohlaví miminka?
Strana
z3
daasqua
12. črc 2023

Tvar břicha mi přijde jako největší pitomost ohledně pohlaví. Miminka vypadají stejně, nemají na sobě špičaté bodce. Spíš je lepší hádání podle chutí, pleti, ovulace apod. Ale je to jen hádání, ne jistota. Podle ovulace, chutí, jídla před otěhotněním a pleti mi to vyšlo (mám holku a kluka). Břicho jsem měla vždy stejné. Ještě tedy holka víc spala a kluk řádil.

veruuu_kubesovic
12. črc 2023

@1pomnenka a když bude třetí holka? tak co....jí nechá v porodnici?
Nesnáším takové upínání na dané pohlaví....
Mám dceru a syna, kdyby byla druhé zase dcera tak co? budu rodit dokud nemám kluka? nooo tak abych se kdy dočkala....

1pomnenka
12. črc 2023

@veruuu_kubesovic Když bude třetí dítě holka, bude skákat do stropu, když má doma 2 kluky. Ne, nemůžeš to pochopit, když máš doma i holku i kluka. Těžko se to vysvětluje, zkrátka ti stále něco chybí, na holčičí povídání, na nákupy, hraní s panenkama, nemáš koho naučit plést, šít, háčkovat, vařit. Nemáš matku, nemáš sestru, máš kolem sebe samé chlapy, na celý život. Nečekám, že to pochopíš, nemůžeš to pochopit, když jsi to nezažila. Mám kamarádky, ale ty se mnou nebydlí, že jo.

bara88
12. črc 2023

@1pomnenka mám dva kluky a nechápu to ,nic mi nechybí

bara88
12. črc 2023

@1pomnenka a syna snad nemůžeš naučit vařit?

1pomnenka
12. črc 2023

@bara88 Bohužel, nejeví zájem ani o vaření, ani o žehlení ani o praní prádla. 😂

bara88
12. črc 2023

@1pomnenka aha takže když o to nejeví zájem tak na co ho to učit co ?ať si na to potom najde ženskou co to vše udělá za něj.

laxesis
12. črc 2023

@1pomnenka Já nevim, já si přála spíš druhého kluka, kdybych měla na výběr😅 hlavně to přece vůbec není o pohlaví, znám plno holek, co je nebaví panenky, nesnáší růžovou, nenechají se česat, vaření hnus a šití, nebo nošení šatiček? No tybláho😅 na druhou stranu mám syna, se kterým vařím, peru, pomáhá mi uklízet...protože ho k tomu vedu a on se nechá🙂 mnohdy jsou nakonec ty vysněné holčičky (platí to i opačně) na palici a v dospělosti se s tebou ani nebudou bavit🙂 platí to všude... jaké dítě bude nikdo neví...a je nesmysl jedno pohlaví "obrečet", když z něj může být boží parťák🙂 taky tady těm nářkům nerozumím.. nicméně to jen takový výkřik do tmy, tohle asi zakladatelka číst nepotřebuje😁

te_reza
12. črc 2023

To chceš tvl, položit otázku a naprosto netaktně se vlastně dozvíš, že seš tlustá 🤦👌 za mě se kulatí do holky, uvidíš, no😄

1pomnenka
13. črc 2023

@bara88 Jde o to, že jdou raději s tátou do dílny, pracují se dřevem, lítají po zahradě, jedou s tátou na závody. Nechytej stále někoho za slovo, nebudu si je držet v kuchyni, to co se naučí v dílně je pro život daleko důležitější než umět vařit, to umí každý blbec. To samé zapnout pračku a pak sušičku. Chci aby uměli vyměnit baterii, opravit čerpadlo ze studny, práci se dřevem, s nářadím, aby věděli jak co pracuje a funguje a aby byli manuelně zruční. To je pro mne priorita, aby jim manžel předal vše, co umí, to se jim v životě neztratí. Vaření je na tom posledním místě. Každá to holt máme jinak.

bara88
13. črc 2023

@1pomnenka vařit umí každý blbec?🤣a ty vařit asi umíš že?

1pomnenka
13. črc 2023

@bara88 I ty vtipná chytrolínko!

gabibystra66
18. črc 2023

Měla jsem také v prvním těhotenství kulaté břicho a všichni okolo, si stáli za tím, že to bude holka, ale nakonec je to krásný chlapeček. Za mě, je tohle přirovnávání nesmysl 🙂

sylvka
18. črc 2023

Tady se schovávala naše Karolinka cca ve 14 TT.muzes porovnat 😅mmch taky mám před ní dva kluky 😁👍

lenulen
18. črc 2023

@pavla1817 ja myslim, ze tvar bricha toho moc nenapovi. Ja muzu zpetne rict, ze u kluku jsem mela nevolnosti par tydnu a takove zdrave chute (jedla jsem vecer hromadu ovoce). Kdyz jsem cekala dceru, tak od sesteho tydne prisly silene nevolnosti, ktere byly ve dne i v noci, uklidnilo se to po patem mesici, ale musela jsem jist a odpocivat, jinak se to nedalo. Citite se v tomto tehotenstvi jinak, nez u synu?

marketa105
15. srp 2023

@ivkasolavova ? A to proc?😮 zbarvi se jinak? To ślysim prvně

pampelina18
15. srp 2023

Podle břicha bych tě typla tak na 6 měsíc... Takže už bys to měla vědět z utz... Jinak jestli jsi v menším, tak bohužel tím že třeba bych já osobně řekla, že to není těhotenské břicho ( nic ve zlem) někdo prostě má kila navíc, tak bych ani netypocala... Jinak jen snad ne moc vyspělí člověk může věřit, že podle břicha pozná pohlaví. Pokaždé je to sázka do loterie a že se trefíte je 50% šance ...

pampelina18
15. srp 2023

@sylvka proboha já čekám druhé a jsem ve 22tydnu a mám o kousek menší břicho než vy 😂

pampelina18
15. srp 2023

@te_reza a co cekala? Však to sama vidí, že není hubená jak modelka 😂 a opravdu teď čtu že je ve 13 TT a takovéhle břicho neměla ani moje máma ani při 6 dítěti.... Takže to, že má několik kg navíc je pravda a ví to. Takže by to pro ni neměl být vůbec problém, že to tady čte.

pampelina18
15. srp 2023

@daasqua
Prý existuje i kalkulačka na to zda to bude holka nebo kluk :D no podle ty kalkulačky mám mít holku, podle chuti, holku, podle břicha holku, podle ty metody podle hrbolku mám mít holku, podle pleti holku, podle nevolností holku a mám kluka jako Buka 😂

te_reza
15. srp 2023

@pampelina18 tak tu všechny pozurážej že jsou tlustý a ty jsi 🌟 tvl 🙊

pampelina18
15. srp 2023

@te_reza já neurazim nikoho, kdybych urážela znělo by to jinak. Jen jsem napsala, že těžko říct když má paní kg navíc ... Třeba kdyby neměla tak by se to dalo už typnout, ale i ten typ je 50% ale pravdu málo kdo unese a hned každý to bere jak urážku... Nezkutecna dnešní doba... Jakmile někdo řekne pravdu, tak hned každý to bere jako urážku. To jsem měla napsat: vy jste krásné hubená a to bříško máte krásné kulatoplacate??? Bude to holkokluk??

te_reza
15. srp 2023

@pampelina18 "vypadáš jako na šestý měsíc" a "takový břicho neměla ani moje máma po šesti dětech""proboha, čekám druhé, jsem ve 22 týdnu a břicho mám menší" mě teda nepřipadá vůbec taktní a říct mi to někdo do očí, tak mě to nejen zamrzí, ale možná dostane i tečku mezi oči.

pampelina18
15. srp 2023

@te_reza 😂😂😂 proboha, tak má zhubnout když ji to vadí a ano na první pohled je tak v 6 měsíci a to není nic špatného.... Prostě paní je krev a mléko, ale očividně vy budete dost zamindrákovaná když se tím tak zabýváte. Paní je trochu silnější a co ? Nekdo je zase moc hubenej a jinej váží minimálně metrák... Já tam nic urážlivého nepsala. A jestli by toto berete jako urážku, tak by jste měla zapracovat na svém sebevědomí

te_reza
15. srp 2023

@pampelina18 bohužel už mě na tuto diskuzi chodí upozornění a zaujalo mě, že tys neopomněla říct nejen zadavatelce, ale i jiné uživatele, že jsou tlustý. Myslím, že mindrák tu má někdo jiný 👌

pampelina18
15. srp 2023

@te_reza 😂😂😂 já nikomu neřekla, že je tlustý. Ty jsi fakt mimo ale ok... Ne každý musí být chytrý

te_reza
15. srp 2023

@pampelina18 což ty určitě nebudeš, vzhledem k gramatickému projevu, viď?

ivkasolavova
15. srp 2023

@marketa105 někde se jsem četla že když začne pěnit je to kluk ,když ne tak holka

sylvka
16. srp 2023

@pampelina18 tak já tam mám dost tuku ,to nebudu lhát 😄

lvl16
16. srp 2023

Myslím, že zrovna podle břicha se usuzovat nedá. Každopádně v těhotenství s klukem jsem neměla skoro žádné nevolnosti, měla jsem krásnou čistou pleť, chutě na slané. S holkou mi bylo blbě až do konce těhotenství, chutě na sladké a že jsem těhotná, jsem poznala podle beďarů na obličeji :D. V obou případech jsem se pohlaví dozvěděla až kolem 20tt, ale v obou případech jsem měla správné tušení.

Strana
z3