icon

Určení pohlaví ve 14. tt - je to jistota?

johana225
24. srp 2017

Ahoj holky,

jsem tu nová a čekám miminko (15.tt) . jednoho chlapečka máme doma a přála jsem si moc holčičku.
Na screeningu v Prenatalu v Brně, mi dr oznámila, že je to s velkou pravděpodobností kluk ... Trochu mě to vzalo. Nepište mi prosím nic, že nejdůležitější je zdraví, vím to moc dobře, ale touha po holčičce je velká...
je tu někdo , komu se spletli v pohlaví v Brně? U Vlašína jsme nebyli, to by byla asi tutovka, ale ted mě vyšetřovala doktorka Grossmanová, nejspíš je tam nová, před 2 roky tam nebyla. Navíc jsem nebyla nějak spokojená, vyšetření nekomentovala vůbec, jen mlčky miminko měřila :(
Asi nemám čekat nějaké zázraky, že...🙏

Strana
z2
mareckovamich
27. srp 2017

Nám Dr. Vlašín v Prenatalu řekl v 14tt, že to bude holka, bez zaváhání. Takže doufám, že nám to zítra v 21tt potvrdí, ale nevím ke komu jdu. Takže já naopak doufám, že se tam nemýlí. Ale stát se vždy může cokoliv že? Jistota je až po porodu, jak píšou holky.

35_a_budu_mamka
27. srp 2017

Me to tehdy rekli s tim, ze je to na 70 procent. A trefili se.

johana225
autor
27. srp 2017

Holky máte pravdu, nepočítám, že by se zmýlili, kor v Prenatalu. Jsem sice 15.tt, ale pro jistotu se na ten druhý UTZ objednám během dalšího týdne a vyžádám si Vlašína. S tou doktorkou jsem nebyla spokojená celkově.
Já bych řekla - ano, jistota je až po porodu a taky je jistota, co řekne Vlašín :D

johana225
autor
27. srp 2017

@mareckovamich

Jé, hodně štěstí zítra a dej vědět i u koho jsi byla👍

mareckovamich
27. srp 2017

@johana225 děkuju, no už se tam nemůžu dočkat...já hlavně teď řeším, aby bylo miminko v pohodě. Už 5 týdnu jsem nebyla na žádné prohlídce, nic necítím...tak poslední týden žiju v obavě. Vždyť nakonec...zdraví je to nejdůležitější, v co v první řadě všechny doufáme...když se objeví pindík, no co už😃 Ale já slyšela, že i Vlašín se občas splete, tak pak uvidíš 😉. Hlavně, aby bylo zdravé...

johana225
autor
28. srp 2017

@mareckovamich

Bude vše v pořádku, neboj. Já mám z prvního těhu Angelsound na poslech srdíčka, u prvního jsem to používala denně, ted tak 1x týdně , ani ne😔 Je to fakt super věc, máš pocit jistoty, než cítíš pohyby.
Já jinak teda zatím neslyšela že by se Valšín zmýlil, u něj bych to brala jako tutovku 🙂
Hodně štěstí a at je tam pohlaví, jaké si přeješ😘

andiienka
28. srp 2017

Myslím, že takhle brzy to jistota být nemusí. Není to vidět ještě tak hezky, ale na druhou stranu u mě, i u holek z mého okolí se DR.vždy trefili už takhle v tom 13/14 tt.

mareckovamich
28. srp 2017

@johana225 Ahojky, tak mám po druhém screeningu v 21tt. Miminko se vyvýjí, je zdravé a hýbe se jak divé. Dokonce ani fotka nešla udělat, jak moc se hýbe, i když já nic necítím. Strašně jsem si oddechla...ten angelsound je určitě super věc, ale dozvěděla jsem se o něm pozdě. Jinak jsme se zase dostali k Vlašínovi a potvrdil pohlaví z 14tt, žádná změna. Aj tobě ať všechno dopadne dobře a netráp se. Na druhý screening se objednej k jinému doktorovi a uvidíš.

johana225
autor
28. srp 2017

@mareckovamich

To jsem moc ráda, že je vše, jak má být 🙂 já se už taky moc těším, ale to bude ještě trvat. Tak jste měli štěstí na Vlašína, já si ho raději vyžádám, nebo zas půjdu k nějaké doktorce podobné Grossmanové . Ještě necítíš pohyby? Já u prvního cítila v 18.tt, tak uvidíme, kdy teď 🙂
Gratuluji k holčičce 🙂

mareckovamich
28. srp 2017

@johana225 Děkuju 🙂 A stále nic necítím, ale dr. říkal, že placenta je vepředu, tak to bude chvíly trvat...Holčičku jsem moc chtěla, takže tě úplně chápu v tvých pocitech. Brácha má už dva chlapečky (které bezmezne miluju), tak jsem holku chtěla i proto, aby si moja maminka užila i jednu vnučku (ještě schováva panenky po mě a doufá, že se využijí). A tchýně má taky tři kluky, tak naše holčička bude jediná vnučka pro obě.
Jo, objednej se k Vlašínovi a budeš mít jistotu. A v kterém si týdnu a kdy máš termín?

johana225
autor
30. zář 2017

@mareckovamich

Ahojky, promin, že odpovídám tak pozdě, už jsem tu nejspíš nebyla 🙂
Termín mám kolem 23.2. 2018..
Na 2. screening jdeme v půlce října, vyžádala jsem si přímo Vlašína, tak se těším, snad si to konečně užiju.
Už ani nějak to pohlaví neřeším..Nějak mě to přešlo, srovanala jsem se a těším se. 🙂

danuse90
2. lis 2017

A můžete prosím vložit i fota z 1.screeningu od Vlasina? Já jdu příští týden k němu a z tohoto týdne mám tip od mé Dr na utz 🙂

hdhebs
8. kvě 2021

@johana225 tak jak ti to dopadlo? Trefila se paní doktorka s pohlavím?

Strana
z2