Určení pohlaví ve 14. tt - je to jistota?
Ahoj holky,
jsem tu nová a čekám miminko (15.tt) . jednoho chlapečka máme doma a přála jsem si moc holčičku.
Na screeningu v Prenatalu v Brně, mi dr oznámila, že je to s velkou pravděpodobností kluk ... Trochu mě to vzalo. Nepište mi prosím nic, že nejdůležitější je zdraví, vím to moc dobře, ale touha po holčičce je velká...
je tu někdo , komu se spletli v pohlaví v Brně? U Vlašína jsme nebyli, to by byla asi tutovka, ale ted mě vyšetřovala doktorka Grossmanová, nejspíš je tam nová, před 2 roky tam nebyla. Navíc jsem nebyla nějak spokojená, vyšetření nekomentovala vůbec, jen mlčky miminko měřila :(
Asi nemám čekat nějaké zázraky, že...🙏
Me to tehdy rekli s tim, ze je to na 70 procent. A trefili se.
Holky máte pravdu, nepočítám, že by se zmýlili, kor v Prenatalu. Jsem sice 15.tt, ale pro jistotu se na ten druhý UTZ objednám během dalšího týdne a vyžádám si Vlašína. S tou doktorkou jsem nebyla spokojená celkově.
Já bych řekla - ano, jistota je až po porodu a taky je jistota, co řekne Vlašín :D
Jé, hodně štěstí zítra a dej vědět i u koho jsi byla👍
@johana225 děkuju, no už se tam nemůžu dočkat...já hlavně teď řeším, aby bylo miminko v pohodě. Už 5 týdnu jsem nebyla na žádné prohlídce, nic necítím...tak poslední týden žiju v obavě. Vždyť nakonec...zdraví je to nejdůležitější, v co v první řadě všechny doufáme...když se objeví pindík, no co už😃 Ale já slyšela, že i Vlašín se občas splete, tak pak uvidíš 😉. Hlavně, aby bylo zdravé...
Bude vše v pořádku, neboj. Já mám z prvního těhu Angelsound na poslech srdíčka, u prvního jsem to používala denně, ted tak 1x týdně , ani ne😔 Je to fakt super věc, máš pocit jistoty, než cítíš pohyby.
Já jinak teda zatím neslyšela že by se Valšín zmýlil, u něj bych to brala jako tutovku 🙂
Hodně štěstí a at je tam pohlaví, jaké si přeješ😘
Myslím, že takhle brzy to jistota být nemusí. Není to vidět ještě tak hezky, ale na druhou stranu u mě, i u holek z mého okolí se DR.vždy trefili už takhle v tom 13/14 tt.
@johana225 Ahojky, tak mám po druhém screeningu v 21tt. Miminko se vyvýjí, je zdravé a hýbe se jak divé. Dokonce ani fotka nešla udělat, jak moc se hýbe, i když já nic necítím. Strašně jsem si oddechla...ten angelsound je určitě super věc, ale dozvěděla jsem se o něm pozdě. Jinak jsme se zase dostali k Vlašínovi a potvrdil pohlaví z 14tt, žádná změna. Aj tobě ať všechno dopadne dobře a netráp se. Na druhý screening se objednej k jinému doktorovi a uvidíš.
To jsem moc ráda, že je vše, jak má být 🙂 já se už taky moc těším, ale to bude ještě trvat. Tak jste měli štěstí na Vlašína, já si ho raději vyžádám, nebo zas půjdu k nějaké doktorce podobné Grossmanové . Ještě necítíš pohyby? Já u prvního cítila v 18.tt, tak uvidíme, kdy teď 🙂
Gratuluji k holčičce 🙂
@johana225 Děkuju 🙂 A stále nic necítím, ale dr. říkal, že placenta je vepředu, tak to bude chvíly trvat...Holčičku jsem moc chtěla, takže tě úplně chápu v tvých pocitech. Brácha má už dva chlapečky (které bezmezne miluju), tak jsem holku chtěla i proto, aby si moja maminka užila i jednu vnučku (ještě schováva panenky po mě a doufá, že se využijí). A tchýně má taky tři kluky, tak naše holčička bude jediná vnučka pro obě.
Jo, objednej se k Vlašínovi a budeš mít jistotu. A v kterém si týdnu a kdy máš termín?
Ahojky, promin, že odpovídám tak pozdě, už jsem tu nejspíš nebyla 🙂
Termín mám kolem 23.2. 2018..
Na 2. screening jdeme v půlce října, vyžádala jsem si přímo Vlašína, tak se těším, snad si to konečně užiju.
Už ani nějak to pohlaví neřeším..Nějak mě to přešlo, srovanala jsem se a těším se. 🙂
A můžete prosím vložit i fota z 1.screeningu od Vlasina? Já jdu příští týden k němu a z tohoto týdne mám tip od mé Dr na utz 🙂

Nám Dr. Vlašín v Prenatalu řekl v 14tt, že to bude holka, bez zaváhání. Takže doufám, že nám to zítra v 21tt potvrdí, ale nevím ke komu jdu. Takže já naopak doufám, že se tam nemýlí. Ale stát se vždy může cokoliv že? Jistota je až po porodu, jak píšou holky.