icon

Uznají předporodní kurz mimo vycházky?

nasemiminecko
19. črc 2015

Těhulky máte nebo víte zda když jdu mimo vycházky na předporodní kurz a náhodou přijde kontrola, jestli to uznají jako důvod ? Zatím to riskuju ale vždy jedu domů nervozni, ať není ve schránce lísteček ...

Strana
z2
verusche
5. zář 2016

Jsem na rizikovém, protože je zázrak, že jsem těhotná a vše je ok, po předchozích 10 letech.
Ale "někde trajdat" mimo vycházky teda nemám chuť.
Ano, dřív byly neomezené, což bylo super v tom, že když mi nebylo zrovna ve vycházkách nejlépe a.třeba hodinu po skončení už to šlo, tak jsem mohla ven, ale že bych měla pomyšlení na trajdání?! Jsem 25tt, těhulkování si užívám z plna hrdla a stačí mi na to bohatě těch 6 hodin.
Neměla ses házet marod, pokud to nebylo třeba.
Mohla jsi jen změnit prac. pozici a být volná a ne ve vězení.
Já si holt upravuji vycházky dle potřeby, když je něco jinak, ale nemám pocit, že jsem ve vězení.

blondynka400
5. zář 2016

@kacasv když nemůže nabídnou místo vhodné pro těhotnou, má být žena na překážkách a nebo neschopence. Ale těch zaměstnavatelů, kde se vhodné místo opravdu nenajde je mimimum. Třeba i ve skladu se dá najít vhodná práce. Vše je to o tom, zda zaměstnavatel chce nebo ne, to samé těhotná.
Zaměstnavatel kličku.... V ČR je ZP na straně zaměstnance, ne zaměstnavatele. Bohužel jsem v tomto směru zamrzli někde před 50 lety 😝

peeetulka
9. zář 2016

vycházky jsou příšerný omezení, vůbec nechápu proč si člověk teda těch 6 hodin nemůže rozložit každý den jinak. v pondělí chci na cvičení, v úterý zas potřebuju jen odpoledne...no děsný!už abych byla na mateřský.

Strana
z2