V kolikátém týdnu jste se dozvěděli pohlaví miminka?
Ahoj, jsem tu s dalším dotazem. Jsem ve 13tt+3 a stále nevím jestli čekáme chlapečka👶 nebo holčičku. Proto se na vás obracím s dotazem v kolikátem týdnu jste se to dozvěděli. Uni. oblečku mám už vážně hodně. 😀
Pěkný den 😄🤗
Také jsem s tím trošku počítala, že nám to tam řeknou, byli jsme tam včera a miminko si myslím bylo krásně vidět, jenom ze sestra byla tak příjemná a ochotná i výřečna,že to byla snad nejhorší kontrola ☹
Pohlaví miminka jsem se dozvěděla ve 20tydnu, prej se to dřív nejde poznat, ve 13 tydnu je to vždycky 50 na 50
Ve 13tt se pohlaví pozná podle pohlavního hrbolku/kůstky, pohlaví jako takové ještě není vytvořené. Chce to ale zkušeného a zdatného doktora 🙂
U prvního mi to řekli ve 12tt na prvním screeningu a teď u druhého mi to doktorka chtěla říct zase na prvním screeningu, ale mimčo mělo celou dobu nožičky v tureckém sedu, tak to nebylo vidět. Řekla mi to pak moje gynekoložka asi 14 dní nato. 😉
Na prvním screeningu mi řekli, že to bude na 60% holčička a ve 20tt se to potvrdilo 🙂
Dozvedeli jsme se to na 70% na prvnim screeningu. Na druhym pan doktor rekl, ze na 100%. Malej se tak krasne ukazal 😀 a na 4D to mame i natocene. Ale jeste jsem neporodila 😀
Tak jo těhulky, moc děkuji a jdu vám závidět a koupit zase něco univerzálního 😁
Nám rekli na prvnim screeningu že to bude holka a byla, ale oblecky jsem kupovala az okolo pátého šestého.....je skoda mit pak všechno univerzální.....pockejte s nakupy 😉
Ve 13tt mi to rekli s tim, ze je to na 70 procent. A trefili se😉 Zkus pozadat lekare pri kazdem dalsim sonu, urcite se brzy ukaze😀
Nam to rekla az na tom 20.tydne. Rikala,ze driv je to jeste nejiste. Ted nam to jen potvrdila 🙂 a nakupovat jsem zacala az ted
Tatku muzes vzit 100% 🙂
Když jsme tam byli my, tak tam měl také skoro každý tatínka, udělají vám ultrazvuk a uslyšíte srdíčko. ❤ Zadny stres. Stejne vam tam nic nereknou, jen to,ze kdyby se neco dělo tak zavolaji Vam na dalsi kontrolu a když bude vše jak má být tak budou komunikovat jen s Vaší doktorkou. 🙂

Pověděli mi pohlaví na prvním screening ve 14. týdnu. O 14 později mi na kontrole bylo potvrzeno i mou doktorkou. Záleží ale na tom, jak miminko spolupracuje a ukazuje se 🙂