V kolikátém týdnu těhotenství jste cítily pohyby?
holky,ráda bych se zeptala,kdy jste poprvé cítily pohyby miminka?Nemusí to být kopanečky,ale spíš třeba i bublání atd.Děkuju 🙂
já jsem poprvé těhulka a začala jsem cítit neurčité dloubání, jakoby se přelévaly plyny ve střevech tak na začátku 19tt a nyní cítím dloubání - ale nepravidelné. čekám, že se bude dloubání a kopkání zesilovat. 🙂
Začátek 16.týdne 😉 bylo to krásný 😵 a těším se, až to zažiju znova...v tomhle mají chlapi prostě smůlu 🙂
16.-17.tt, přesný den nevím, tak nějak jsem si to dávala dohromady postupně. První pohyby připomínaly nervový tik hluboko v břiše, později praskání bublinkové fólie 😉 , kopance a boulení, které bylo na břiše vidět, přišly až okolo 24.tt
začátek 18tt 🙂 Bylo to takové jemné lechtání, ale nebyla sem si tím úplně jistá, až když to bylo častěji 🙂
v 18tt, teda cítila jsem to o něco dřív, ale doktorka mi ukázala kde si myslí že to ucejtim, a mě došlo, že to nebylo moje trávení 🙂
první 18týden druhé těhu 17týden ale já beru až přímo to vyboulovaní co šlo prostě krásně vidět nebo citit před bříško rukou
Bublání už asi kolem 17tt, ale nevedela jsem presne, ze je to "ONO", to mi doslo az pozdeji 🙂 Takove ty opravdovejsi kolem 20teho tydne 😉 A mimi je to první.
Tak já jsem na ně čekala jak na smilování, ale bobík se ozval skoro až v 25tt i DR se divila, že nic...byl to lenoch a moc se nehejbal, zato teď kolem něj musím lítat jak hadr na holi, protože chvíli v klidu nevydrží 😀

až někde kolem 21-22tt