V kolikátém týdnu těhotenství můžu být?

hildegarda_terez
14. bře 2015

Ahoj holky, potřebovala bych poradit. 14.6. 2014 jsem rodila, první MS 15.10, pak další víceméně po 30-39 dnech, obvykle trvající 6 dni. Poslední taková nastala 26.1. 2015. Pak o úplně prapodivné krvácení na dva dny 14.2. - slabé, ale čerstvá krev. Říkala jsem si, ze by to mohla byt možná prvni ovulace od porodu. I proto, ze se lecim na hypofunkci stitne zlazy a od ledna mam konecne hormony v poradku.Jde o to, ze mi 10.3. vyšel pozitivní tehotensky test a já se nějak nemůžu dopočítat, který TT mužů byt. Jestli počítat jak první den poslední i MS toho 26.1. nebo 14.2. Mj. cca týden před prvním pozitivním testem jsem si taky jeden dělala a byl negativní. Mám proto pocit, ze počítat to od ledna, už by musel byt pozitivní i ten předchozí test, počítat to od února, mám zas pocit, ze je test pozitivní moc brzo :o)))

majruska
14. bře 2015

a co treba ultrazvuk , popřípadě odběr krve... 😉

hildegarda_terez
autor
14. bře 2015

Jo, s ultrazvukem pocitam, jen doktorka ma dovolenou a první termín, na který me objednala je az 9. dubna. A já jsem zvědavá jak vopice :o))) vim, ze v podstatě o nic nejde, důležitý je hlavně, aby se prcek udržel a byl v pořádku a týden sem, týden tam je fuk. Ale tak mi to nějak vrtalo hlavou a říkala jsem si, ze by mi to tu holky mohly pomoct rozlousknout :o)

hildegarda_terez
autor
14. bře 2015
zmrzka89
14. bře 2015

@hildegarda_terez skoro přesně takhle jsem to měla v létě po vysazení HA - 2 normální MS, na začátku července pak jen dva dny krvácení. V srpnu jsem šla k doktorce, že nemam MS a test je negativní, za týden byl test pozitivní, skončilo to revizí - byla to anembryomola ☹ přeji lepší konec...

andrrriiik
15. bře 2015

Ahoj,já bych asi počítala ten únor,ale uvidíš podle utz,k jaké MS to bude blíž 😉

teenyel
15. bře 2015

@hildegarda_terez myslím, že pokud TT pozitivní 10.3. a nevíš přesný termín PM, tak by to podle obecných tabulek měl být cca v tu chvíli začátek 4.-5.tt (s ohledem na to, že by se TT dělal dle návodu v den vynechání MS, předcházelo tomu 14 dní LF a 14 dní co píší tabulky od začátku cyklu do ovu). Což by cca mohlo odpovídat tomu, že bys jako 1.DC počítala 14.2.
Ale těžko říct, jen když nad tím tak uvažuji, tak mi připadá nesmyslné, že by 14.2. byla teprve ovu, jelikož TT by ti musel vyjít pozitivní už dříve a ty píšeš, že o týden před pozitivním testem byl TT ještě negativní.

hribek
15. bře 2015

@hildegarda_terez jsi na tom podobne jako ja, rekla bych. ja mela posledni MS 12.2 na jeden den, ovulace byla kolem 26.2 a 8.3. jsem mela slabou druhou carku na testu, 10.3 uz mi clear blue ukazal 1-2 (coz je 3.-4. tyden)

hildegarda_terez
autor
15. bře 2015

Holky, díky moc! Dělala jsem si ještě další test a čárka je teď o něco silnější, přikláním se tedy k tomu, že budu počítat od 14/02, takže aktuálně 4+1. No, budu nám držet palce :o)))
Zmrzko, držím palce, ať se co nejdříve zase zadaří a dopadne vše už dobře. Hříbku, držím palec, ať je vše v pohodě :o)
@hribek; @teenyel; @andrrriiik; @zmrzka 89

hribek
16. bře 2015

@hildegarda_terez taky drzim pesti klidne se pak pridej k nam do cap prileti v listopadu 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru