icon

Vodnatý výtok. Máte ho někdo?

veendula
20. srp 2007

ahoj holky,svůj dotaz už sem tady psala ale spletla sem si rubriku a napsala to do porodu.tak to zkusím ještě tady.máte někdo také vodnatý výtok?já musím pořád nosit intimky,jinak bych byla permanentně mokrá... 😢

Strana
z2
barbarik
3. dub 2011

Ahoj holky, začlo to asi před dvěma dny. Několikrát denně z ničeho nic začne chviičku téct a pak zase dá pokoj. Samozřejmě mě to děsí jako asi všechny na začátku. Hrozně se bojím, aby to nebyla plodovka. Ale vidím, že to je snad normální. 😉

veruka
4. dub 2011

Barbaríku jsme na tom stejně.Mě se pořád taky zdá,že to teče a mám mokro.Bože jsou to nervy,jen mě trochu uklidňuje,že to máte taky.

verczu
11. dub 2011

Ahoj holky, trpim na vodnatý výtok celé těhu. Hlavně dopoledne to je nejhorší. Měnim 2x-3x slipovku. Doktor říkal, že je to dáno těhotenskými hormony. Tak to neřešim, ale člověka to pěkně otravuje! ☹

miichaela33
24. kvě 2012

Ahoj holky,jsem také ráda,že jsem narazila na tuhle stránku.Jsem na začátku těhotenství a beru nějaké hormonální tebletky a začala jsem mít výtoky..někdy vodnaté a někdy nažloutlé.I když jsem s tím trpěla dřív,né jako těhu,tak ted je to intenzivnější a měla jsem strach,co to muže znamenat.Na kontrolu jdu 29.5 tak budu aspon přes víkend klidnější 🙂

aninomka
10. zář 2012

ahojky já mám taky výtok co to znamená 😢

levin
4. lis 2013

@poola já to měla zrovna včera..taky mě to vyděsilo! a souhlasím, už aby byla malá venku a bylo po všech těch starostech, zda je vše v pořádku....

stanib
18. kvě 2016

ahojte, ja som teraz 16 tt a tiez mam dost vodnaty vytok, kedze v druhom tehotenstve mi zacala predsacne odtekat plodova voda, pojdem asi popytat lekara, lebo sa obavam ze by to znovu mohlo byt ono....

zuzanakolandova
5. črc 2017

Ahoj jsem v 28+4 tt a mam vodnaty vytok mirne nazloutly brala jsem globulus natrio tetraborico jen ze po dobrani stale byl vodnaty vytok u doktora jsem byla a rek za mam vse poradku

Strana
z2