Za jak dlouho se dozvím výsledky z krve? 1. screening

ondego
2. led 2017

Ahoj holky, prosím o radu, 29. 12. jsem byla na 1. screeningu kde mi byla odebrána krev a poslána na genetiku. Kdy se dozvím výsledky? Nevíte některá? Děkuji

vercakolca
2. led 2017

Ahoj, mě řekli výsledky krve při ultrazvuku. Musí to dát dohromady s výsledky z ultrazvuku a hodnotí to dohromady 🙂 Na krvi jsem byla 14 dní před ultrazvukem.

orvokki
2. led 2017

Pri NT screeningu mi UTZ robila hneď po odbere a výsledky z odberu som si zavolala na druhý deň. 🙂

janelane
2. led 2017

Tak me vzali krev a na druhy den jsem si volala na vysledky...😊ja bych si tam cinkla a zeptala se😊😊

luj89
2. led 2017

To nejde takhle říct... Záleží na pracovišti. Sestra/lékař ti neřekli, kdy můžeš čekat výsledky? Mě udělali UTZ, pak hned nabrali krev a druhý den jsem měla výsledky v mailu.

puutalo
2. led 2017

Jsou dva způsoby screeningu. Buď vezmou krev a ultrazvuk v rámci jednoho, maximálně dvou dnů, nebo vezmou nejprve krev a poté objednají na ultrazvuk později. Mně vzali krev v 11tt a na konci 14tt mi dělali ultrazvuk.

ondego
autor
2. led 2017

@luj89 já se dr.zeptala co když bude z genetiky něco špatně, kdy si mám zavolat.. On mi pověděl, že genetik volá výsledky sám.

luj89
2. led 2017

@ondego Teď mě tak napadá jestli máš za sebou i UTZ, o tom ses vlastně nezmínila 😉. Mě teda automaticky řekli, kdy mám čekat výsledky.

ondego
autor
2. led 2017

@luj89 jj mám, v ten samý den co mi vzali krev, mi dr udělal UTZ a ten dopadl v pořádku, teď právě čekám na výsledky z krve.

luj89
2. led 2017

Já bych tak týden počkala a pak tam případně zavolala 🙂. Já byla na screeningu 21.12. a říkali mi, že se budou snažit poslat výsledky do konce roku. Nevím jak u vás, ale u nás je teď strááášně moc těhulí a hlavně těch s termínem na červenec, tak asi nestíhají 🙂

ondego
autor
3. led 2017

@luj89 jo počkám týden ☺ a pak zavolám. Jj mám taky takový pocit, že nás bylo v poradně požehnaně 😊

pet359
3. led 2017

@ondego ahoj, já bych tedy počkala, když řekli, že se ozvou...já vím, že to jsou "nervy" a že každá chceme výsledky co nejdříve.... já byla na screeningu i na krvi 7.12. - to byla středa a až další úterý jim přišel genetik, který zhodnocoval výsledky a řekli mi na UTZ, že se mi můj doktor ozve do dvou týdnů....dva týdny pryč a nic....kolikrát jsem měla telefon v ruce...ale pak jsem si řekla, že nebude bláznit a nebudu je otravovat.. protože...jak jste psaly, bylo nás tam hafo, takže se to mohlo třeba prodloužit nebo něco...kdyby tam volala každá maminka, tak by asi nikoho nevyšetřily a jen vyřizovaly telefonáty 😀 a omlouvala jsem je v duchu, že určitě nevolají, protože je vše v pořádku...kdyby nebylo, tak to okamžitě řeší...zkrátka a prostě jsem se výsledky dozvěděla až 30.12. .......

pet359
3. led 2017

jo a taky to tak bylo...výsledky prý úplně ukázkové 🙂

sarix24
3. led 2017

Ja mela vysledky z krve u genetika za tyden...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru