icon

Začátek pohybů při placentě na přední stěně? Kdy jste cítily?

16. bře 2024

Holky vy co jste měli placentu na přední stěně kdy jste ucítili první pohyby kolikaty tt

danca_
16. bře 2024

Az ve 23tydnu cca jsem je citila poradne

autor
16. bře 2024

@danca_ fiiiiha tak to si ještě počkám 🫣

linusha
16. bře 2024

26-27tt

nikolite
16. bře 2024

Já to tak měla u prvního syna. A pohyby jsem cítila 22tt. A celé těhotenství byli mírné. Teď čekám druhé mimčo a mám placentu vzadu dole a jsem celkem všoku jaký je to rozdíl.

autor
16. bře 2024

Priznam se ze mi je z toho trochu smutno 😏 no ale nedá se nic dělat

danca_
16. bře 2024

Dceri bude osm,tak proto pisu cca,ale myslim,ze si to pamatuju. I de mel zaznam,ze je citim pozde. A nikdy to nebylo jako u kamaradek,ze bych to citila cely den. Az vecer kdyz jsem si lehla..a zadne velke rany..nikdy bolestive. A to jsem mela i maly bricho..

orangutan123
16. bře 2024

Já to teda citila teda opravdu brzo, už si nevzpomenu přesně v kolikátém týdnu, ale nikdy to nebyly velké kopance nebo tak. Bylo to fakt utlumeno oproti tomu, co sem cítila v druhém těhotenství 😂

juliavolna
16. bře 2024

21

kosi_cek
16. bře 2024

Placentu vpředu jsem měla 3* a po první zkušenosti, kdy jsem ty pohyby necítila až do porodu (tedy v takové intenzitě, aby se nedaly přehlédnout, když jsem byla úplně v klidu a hodně se soustředila, tak něco málo cítit šlo), tak jsem taky byla smutná, ale ta zkušenost se už naštěstí neopakovala, i když je to pocitově hold jiné, než když tam ta placenta nezaclání, pohyby jsem pro příště začala cítit vždy tak od 19.tt (dle PM by to ale vycházelo na 20.tt-21.tt), ovšem teď posledně, ač se jednalo už o 6.té dítko a placenta byla vzadu, jsem ty pohyby stejně cítila taky tak nějak stejně , i když jsem byla natěšená, že to bude určitě dříve (v jednom těhotenství s placentou
vzadu jsem pohyby vnímama od 16.tt a od toho 19.tt už se nedaly přehlédnout, i když jsem se věnovala intenzivně něčemu úplně jinému).

andelka
16. bře 2024

U posledního jsem měla na přední straně. Navíc po potratu. Fakt super. U druhého od 17tt, u třetího taky, a u posledního až po 20 TT.

marketa1218
17. bře 2024

21tt a opravdu jenom málo.

hanka_12345
17. bře 2024

ja uz v 19tt a tak tyden predtim takovy posimravani ale nebyla sem si jista, ale v tom 19 tt uz to vypuklo naplno