icon

Začínající těhotenství, prosím o vaše rady a odkazy

pavlina05
14. kvě 2007

Ahoj holky!!!
Ještě nedávno, vlastně minulý týden jsem patřila mezi snažilky. 🙂 Ale po sobotním testu, který ukázal // a krvi, budu patřit mezi vás. Mám sice ještě nízkou hladinu HCG (123,9), ale snad se zvýší a já budu opravdová těhule. Lékařka mi zatím řekla, že je to těhotenství v počátku.
Jsem tady poprvé, prosím o nějaké rady, odkazy na stránky o těhotenství a třebas doporučenou literaturu.
Díky moc
😀 Pavča 🙂

anta
29. říj 2007

Ahoj holky, tak už vás nějakou dobu tady čtu a sleduju. A již se mohu k vám přidat, v pátek mi naskočily // a v sobotu taky, takže to vypadá, že píši do správné rubriky 😉

many
29. říj 2007

jéééééééé 🙂 anta tak blahopřeji 😀

anta
29. říj 2007

No já jsem šťastná jako blecha, nejdřív jsem tomu nemohla uvěřit, dělala jsem si testík asi v 17,50 jen tak z hecu, ale taky jsem se cítila trochu jinak, a ony tam naskočily ty dvě potvůrky do 3 minut! 😀 Ve středu jdu na krev a myslím, že je to jen na potvrzení těhotenství. Moc jsme se fakt nemuseli snažit jen 2 měsíce, tak je to bájo 😅 Je mi třicet a bude to moje první 😉

many
29. říj 2007

mně je 27 a taky to je moje první 😀 tak si napiš do toho nastevení ten datum poslední M ať víš jaký máš týden 😉

anta
29. říj 2007

Do jakého nastavení? Jako při nastavení registrace?

many
29. říj 2007

no tam nahoře,jak je to nastavení,tam najedeš a vypíšeš si to tam

many
29. říj 2007

jako dobrý,akorát tam máš nějaký zmatek v týdnech - 58 😀

many
29. říj 2007

kde seš,kam si utekla 😉

anta
29. říj 2007

Já jsem tady, jééééééééééééééééé to jsem zhloupla, hned to jdu napravit 😀 😀

many
29. říj 2007

už no dobrý 😀

many
29. říj 2007

odkud jsi 😉

many
29. říj 2007

ty to tajíš,že? 😉

anta
29. říj 2007

No já jsem původně z Prahy, teď žiju v Kladně ale počkej, já si tam dodám fotku, ať víš, o koho jde🙂 Já píšu z práce, víš? Tak se sem zas tak často nedostanu, nejsem žádný Zorro tajemná tvář 😀

many
29. říj 2007

né,to jsem tak nemyslela 🙂

anta
29. říj 2007

A jak? 😉 To neva, já se nestydím 😀

many
29. říj 2007

to jsem si dělala srandu,jen jsem mrkla,jestli nebydlíš kousek ode mě,ale nic si tam neměla napsaný 🙂 a někdo si to tam nepíše,každý mu je po tom prd

anta
29. říj 2007

a odkud jsi ty? 😉

acul
29. říj 2007

ahoj holky,jak jste poznaly,že jste těhu? Byly nějaké příznaky? Týden mi vynechala MS,....ale cítím se normálně

many
29. říj 2007

ahoj,tak mně se taky opozdila menstruace o týden a měla jsem příznaky jako bych to měla dostat,bolest v podbříšku a nalitá prsa,udělala jsem si test,protože se mi to nezdálo - to zpoždění a čekal nás víkend - plný chlastaček 😀 tak jsme koupili test a oba byly pozitivní 🙂

liduna
29. říj 2007

ahoj holky, nedostala jsem 9 dnů menstruaci a o víkendu si udělala test, který vyšel pozitivní. 🙂 Mám trošku problém občas mám bolest v podbřišku jako by menstruční bolesti. Je to v začátku těhotenství normální? díky Lidka 😉

danca27
29. říj 2007

Lidu úplně normílní neboj máme to všeckyy🙂 😉

makinkar
29. říj 2007

Ahoj Valerie, tak dneska jsem byla na kontrolnim uzv, konecne mi doktor rekl, ze jsem v 6tt a ze oproti sobote se HCG strasne rychle zvysuje a ze uz tam oproti sobote vidi aspon zloutkovy vacek..... 😉 dalsi uzv mam za tyden a tam se to uz rosekne....jinak ja na vytoky, mykozy atd....trpela vzdycky,a le ted jsem trochu vic vyplasena.... 🙂 🙂 Budu Ti moc drzet palecky ve stredu...kolik mas HCG?

liduna
29. říj 2007

Danca: díky, hned jsem klidnější 😉 😎

anta
30. říj 2007

Lidu - to je fakt naprosto normální, občas jsem měla pocit, že kdybych se na ten záchod odstěhovala, tak udělám nejlíp, takhle jsem za celý život nenalítala na záchod jako teď. 😀

micanek
30. říj 2007

makinkar: blahopřeji... vždyť jsem tí rikala, že to ze začátku nejde vidět. Aíkorát nevím, proč tě ten doktor hned tak vystrašil. tak ať je vše u tebe v pořádku.

many
30. říj 2007

ahoj holky 🙂
liduna - tak vítej mezi náma 🙂
anta - taky jsem dřív lítala pořád na záchod,teď už ani ne,i ty bolesti v podbříšku mám menší a spíš navečer mě tam píchá a už i více jím,protože zle mi je jen večer 😠

micanek
30. říj 2007

anngie: Kdepak se touláš ... tady se to rozrůstá a nové tváře 😀

anta
30. říj 2007

Many - teď už taky moc na záchod nelítám, bříško už nebolí jako kdybych to měla dostat, už je to lepší, chutě ještě nemám vytříbené a nevolnosti ještě nenastoupily, kdy vůbec by tak měly? Ne že bych je musela mocí mermo mít, ale jen chci vědět, co mě čeká 😉 🙂

meggi10
30. říj 2007

Ahoj holky tak se už taky řadím mezi těhule a chtěla jsem se zeptat taky vás tak popichuje v podbřišku??Mě dnes popichuje při prudkých pohybech,je to taková ostřejší bolest.
Dík za odp.

anta
30. říj 2007

Ahoj megi10 - tak se nám to tady krásně rozšiřuje 😉 Ani, nevím, jestli mě tam někdy popichuje, asi to už beru jako normál, tak mě to moc nevzrušuje 😀

Strana