Zubař mi nechtěl dát potvrzení o návštěvě, když nemám zuby v pořádku
Ahoj holky jsem 23 tt a byla jsem dnes u zubaře a on mi nechtěl dát potvrzení, že jsem tam byla když prý nemám zuby v pořádku. Jdu tam ještě příští týden tak snad mi převrtá zub a dá razírko.
@jaja01k aspon ze tak 🙂
Presne,to dite pujde ven i bez razitka a gynekolozka moje rikala ze razitko neni nutne ze me bude osetrovat i tak 😉
@jancanunina Vůbec se nestresuj jestli ti ho dá nebo ne, nikdo to kontrolovat nebude 🙂. Jen asi nechápu proč ti ho nechtěl dát, však je to jako potvrzení že jsi tam byla na kontrole ne. Někteří s tím nadělají 🙂.
Ono nejde jen o razítko. Měla by tam být pro gynekologa a následně porodnici krátká zpráva o tvém zdrav. stavu. Alespoň mě to tam jak praktik, tak zubař vždycky psali. Tak třeba tam nechce psát, že máš kaz, když ti ho za týden spraví a už tam nebude. Navíc, jak už tu psaly holky přede mnou, na razítku od zubaře to nestojí 🙂 Gynekolog tě bez něj ošetřit neodmítne, v porodnici ti taky těsně před porodem neřeknou, že tě nechtěj, protože nemáš razítko od zubaře. Maximálně se může stát, že tě nějakej aktivní doktor bude poučovat, že to tam máš mít... 🙂
@jancanunina Když jsem čekala Elišku, tak jsem chodila pravidelně ke vše lékařům co byli v průkazce, u zubaře jsem byla, ale zapomněl mi ho tam dát a znovu se mi tam nechtělo jen kvůli razítku, mám zubaře dost daleko. A všechno bylo v pohodě 🙂.
Po mně nikdo razítko v průkazce nechtěl. U zubařky jsem si nechala dát razítko při návštěvě, u praktické jsem v těhotenství vůbec nebyla a razítko nikdo nikdy neřešil.
Tak hned jsem klidnejsi dik zeny 🙂

To je uplne jedno, jestli ti ho da nebo ne, razitko od zubare ti nikdo kontrolovat nebude 🙂