Downův syndrom. Šly jsme na potrat. Podpoříme se?
Milé maminky, potkala mě moc smutná věc... z plodovky se potvrdilo, že miminko má Downův syndrom.. S manželem jsme byli rozhodnutí pro potrat... nemáme dost síly ani vůle vychovávat postižené dítě. Navíc doma máme 15měs. klučíka, který občas vydá za dvě děti.. ale to, že o miminko přijdete, když už kope, bylo to v 19tt, že rozhodnete o jeho životě, to je strašné... ráda bych proto založila toto téma, abychom se vzájemně podpořily, řekly si zkušenosti a vymyslely, co dál...
Ahojte holky, ja se teď ve čtvrtek 13.4. na 1.screeningu dozvedela, že jak krev tak šíjové projasneni je spatne.. :( hned me odebrali CVS. V utery nam to reknou na 100%.. sance pro pozitivni zpravu miziva.. úplne nejhorsi na tom je to, ze jsem tehotna s genetickou vadou (DS) uz byla. - vyvolavany porod v prosinci 2015 (17tt). Jsme s pritelem v totalnim soku, vubec to nechapeme. Oba zcela zdraví, i vzajemne testy z Gennetu nám vyšly v pořádku. Tak jsme se tesili.. proste nekdy je ten život strasne krutej.. ☹
@mimi2016 držím palce. Pokud člověk dostane od života naloženo a unese to, tak mu život příště přidá 2x tolik. Je to jistě životní zkoušla pro vás, musíte to vydržet. Ať vám to dopadne co nejlépe.
@apollo20 porod? V jakem tt prosim jste?
@absintka19 Ja rodila zacatkem 15 tt. Je to ruzne, byly tu i holky, kterym jeste udelali revizi. Ale pry je porod pro telo setrnejsi. Pro psychiku uz bohuzel mene...
@absintka19 ja jsem 18+3 a myslim, ze @apollo20 podobne....
Koukam na tv a v Ordinaci sekce, potraty. Dalsi serial, ze potrat je vrazda 🙂 jiny program Phoebe rodi trojcata 🙂 tak ja nevim :D
@absintka19 Jsem aktualne 18+2 ... nic jinýho zatim ne, jen mam zavedenou kanylu, byla jsem na utz a vyšetření... na noc mi daji prvni tabletu a take ne o na uklidnění. Jsem na Lochotine v Plzni a jsou tu moc hodní...
Děkuji mic za podporu.. Ale vysledky CVS budou pry az zitra 😒 dnes jsem 12+6, tak doufám, že ještě stihnu "jen" revizi dělohy. Už fakt nechci procházet tím co minule. Samozřejmě vám všem, které to teď prožívají, přeji ať to máte co nejrychleji za sebou. Mě zavedli první tabletku ve 20h a ráno v 7h už bylo po všem.

@rottentocore i já bych chtela pomoc asi zkusim najit nakou rodinku co maji ditko s DS