Už nemůžu...
Tak už zase doma ležím se začínajícím potratem. Upřímně už nemůžu. Vždy jde o potrat spontánní. Děťátko je vždy v pořádku srdíčko bije a drží za do poslední chvíle. Bohužel vždycky zklame asi moje tělo. Nějak už nemám sílu bojovat dál. Nechápu co se děje.
@melek5 teď 9tt, před tím vždy těsně před screeningem 11-12tt
A lékaři na nic nepřišli? Zřejmě to něco způsobuje ☹ A ještě se zeptám, asi nemá cenu valit do nemocnice, že?
Mrzí mě, co prožíváš. Nepíšeš, jestli už to nějak řešili lékaři a dělali ti nějaké testy, ale nemůžeš mít třeba nějaký zdravotní problém, který by mohl potraty způsobovat (trombofilie, onemocnění štítné žlázy, celiakie,…)?
Tohle měla známa a přišlo se pak na leidenskou mutaci
Moc mě mrzi co prozivas
To mě moc mrzí zajímavé že doktoři na nic nepřijdou taky myslím že to musí něco způsobovat,nech si pak udělat nějaké testy nebo něco takového, posílám sílu 🍀💞💞
Z nemocnice jsem se vrátila a ty mi řekli že nezbývá nic než čekat 😓 mám za sebou akorát štítnou žlázu a to nic nenašli. Snad se na dalším vyšetřením doktor aspoň zamyslí zatím mě nikam nikdo neposlal 😒 je to hrůza už mě to nebaví. Tenhle rok je tak náročný 😓😓😓
Bohužel měla jsem to stejně, vyšlo to až u 8. Tehu
Zkus se opravdu nechat otestovat na trombofilní mutace (kromě Leidena je jich ještě spousta dalších). Tam bývají ty potraty bohužel časté, ale dá se to řešit (musíš ředit krev).
@jjasmina až u 8 😳 a na něco se přišlo? Otěhotněla jsi přirozeně?
Tak ja byla těhotná 7x, mam dvě děti. Na testech jsme byli, na nic se nepřišlo.
Na nic se nepřišlo, otěhotněla jsem přirozeně a to poslední tehu jsem nezaspinila ani, tehu naprosto v pohodě
To mě moc mrzí 😔 snad se přijde na to, kde je problém a příště to bude v pořádku 🍀❤
Jinak holky mají pravdu, může se jednat o nějakou trombofilní mutaci
@lachtanice86 to je taky pozitivní zpráva ❤️ mohu se zeptat v jakém časovém rozmezí?
Zkus si vyhádat imunologické testy a pak genetické testy - na těch přijdou na ty trombofilie. Nám to napsali v caru po jednom biochemickém a jednom klasickém potratu s revizí. Tehdy říkali, že po dvou neúspěších už to můžou napsat na pojišťovnu🙂
Já taky doporučím poprosit doktora o nějaké testy.
A držím palce! 🍀
Mela jsem to samé. Třikrát po IVF do 12tt. Nakonec se zadařilo a teď mi v posteli spinká to největší štěstí. Nevzdávej se ♥️🍀.
Pokud je toto třetí potrat, tak to je přesně ten, po kterém to doktoři už pak řeší komplexněji, do té doby je to pořád "statistika". Tak se pořádně nech vyšetřit a držím pěsti, ať se na něco přijde. V mém okolí taky přišli na nějaký typ trombofilní mutace, při dalších těhotenstvích velmi vysoké dávky kyseliny listové a vše zcela v pořádku.
ahoj pokud se to opakuje požádala bych o imunologické vyšetření...jestli nemáš nějaké protilátky peoti embriu, pak vyšetření trombofilních stavů, atd prostě komplet reprodukční imunologii, nepíšes věk...a jestli jsi nekdy musela podstoupot čistění děloh\...každopdne už bych být tebou netěhotněla bez potřebných vyšetření, ono už to nebude otázka náhody...drž se!!!! vím jak je to težké. pokud ti gynekolog nevyhoví změnit ho jedině. a v nemocnivi ti potvrdili že o mimi přichážíš?? klesá ti hcg, nebo už nebije srdíčko? pokud bije mely by se přece snazit mimi zachránit ...určite zjistit krev jestli nemas nějake trombofilní vady...nasadit utrogestan atd...
Ahojky, je mi velice líto co prozivas 😔 snad bude vše v poradku a dobre.. a jaké máš příznaky? Jak se u tebe potrat projevil? Pouze na kontrole, nebo jsi začala krvacet a měla nějaké bolesti?
Po kolikate si těhotná? Já si po druhem SP vyžádala genetiku, imunologii a hematologii a ta mi vyšla blbě. Tak jsem od pozitivního testu píchala léky a mám zdravá dvojcata❤️

Můžu se zeptat kolik TT jste?