Za jak dlouho otěhotnět po revizi a spontánním potratu?
Za jak dlouho jste otěhotněly po této nepříjemné zkušenosti??
Vyšlo to hned jak jsme si řekli,že je čas. Takže v cyklu po 3 ms po potratu.
@vikysek0987
@andelka to je paráda, to je brzy 🍀👍
Po 4 měsících 🙂🍀
Měsíc a půl po SP
Za devět měsíců
Po revizi po půl roce, ale to taky nedopadlo, naposled po sp proběhla jedna ms a zase jsem byla těhotná
Po prvním SP (možná biochemko, bylo to pár týdnů) to trvalo rok. Po druhém SP s dočištěním prášky 7 měsíců. Po ZT s revizí 2 měsíce. Teď jsem v 15tt a snad už bude dobře. Ten poslední první trimestr byl opravdu psychicky výživný. :(
Hned po šestinedělí, bohužel to opět nedopadlo. Pak jsem si dala půl roku přestávku a po té za 4 měsíce už se šťastným koncem.
Po 2 ms. Zkouseli bychom to uz po prvni, ale prisla mi slaba a takova divna, tak jsem tomu dala jeste mesic. A mam krasneho chlapecka.
Březen SP + revize 12tt, v srpnu jsem zjistila že jsem těhotná. Malý spí vedle v postýlce 🤭
Proběhla 1 MS, druha už neprisla
@barulina to zní skvěle, gratuluji 🙂
Leden revize, únor první MS po revizi, březen+duben+květen+červen snažení a nic.
Zadařilo se v červenci z jednoho sexu, kdy jsem ten měsíc nechtěla, letěli jsme na Krétu. No a zadařilo se, pár dní před odletem jsem našla // a máme zdravého syna ❤️
Když počítám revizi, tak to byl rok a něco. Mezitím jsem měla ještě dva biochemické.
Mě už tu běhá 2lety klučina. Tak preju hodně stesti
9mesicu od potratu v 17tt a porad nic. A to jsme v rukou lekaru v CAR
@junykessy v 17tt to už je sakra dost 😞 to oproti tomu potrat na začátku je sranda. Mrzí mě to a moc držím palce 🍀
@barulina dekuju 🙂
@jjasmina tak nakonec se zadarilo, paráda. Ale taky sis užila.
@danvitka krásná zpráva ♥️
7 těhotenství a poslední úspěšně ❤️
@jjasmina ty vado, to je skoro dost. To mě mrzí 😔 budes zkoušet ještě druhatko?
Přišlo se na příčinu těch 6 nepodarenych těhotenství?
Dekuji, jj ani ve snu by me nenapadlo ze takhle pozde se to muze stat. Jenze jsem dostala zanet a lekar na nej nebral ohledy, proste se na to vykaslal. No az z toho byla infekce, ze to mala nezvladla. A pak ver lekarum 😔. Je to uz dlouha doba, ale snad duhatko, si k nam najde cestu. Tobe taky drzim palecky at zle v dobre obrati🌹
@junykessy a myslíš, že kdyby lékař ten zánět léčil hned, byla by šance? To je hrozný, takhle fatalne dopadnout kvůli lidské chybě. I když je jasné, že všichni jsme jen lidi.
Držím moc palce 🍀🍀🍀🍀
na druhe nemám chut ani elán i tohle bylo podstatně naročné a nepřišlo se na nic
Troufam si rict ze ano, mozna by stacily antibiotika. Co takhle tady citam, tak hodne holcin ma v tehu zanet a leci to. Jenze jako prvorodicka jsem vedela prd.
@junykessy já totiž taky slepě důvěřuju doktorům, ale vím, že ne vždy se to vyplatí. Mrzí mě to holka, moc
Znovu jsem otěhotněla zhruba 3 roky po revizi.
Hned po 1. menstruaci 😊 potrat ve 21 tt

Za tři měsíce,ale jsme teprve na začátku, kamarádka po 1.porevizní ms a porodila zdravého chlapečka....