icon

Zamlklý potrat, donosily jste další miminko bez problémů?

klaraslavickova
26. dub 2016

Ahoj holky..chci se zeptat najdu tady nějaké maminky které měli zamlkly potrat následně vyčištění a pak otehotnely a donosili další miminko bez problémů? Doktor řekl šestinedělí a pak další 3 měsíce ale to já prostě čekat nechci, chci co nejdřív začít znovu a tím si dusicku trošku zahojit! Prosím o rady a zkušenosti ty co také necekaly případně budu rada když mi povite kdy jste se začaly snažit za jak dlouho se povedlo a jestli doktor hodně nadával pripadne kdy jste si troufaly na prvni nechraneny sex,Jinak po vyčištění jsem zatím jen 5den ale po kontorole děloha zavynuta nekrvacim nikde není nic špatně zatím mám sice sem tam bolest břicha a spinim ale zda se ze brzo bude vše v pořádku a může prijit první MS..

Strana
z7
janaspo
6. čer 2016

@dressage tak možná to může být důvod ... že se děloha ještě dočišťuje ... každopádně bylo dobře, že jsi jela do nemocnice, byť teda přístup doktorky nebyl "šťastný" :( ...
Moc děkuji, i tobě přeji ať to není žádná vážná komplikace a brzy se radujeme 🙂

dressage
6. čer 2016

@janaspo dekuju 🙂 a jen to nejlepsi i tobe! ;)

iviiii
6. čer 2016

Já jsem potratila,ale nebyla jsem na čištění a hned měsíc po jsem byla znovu těhotná (bez ms)..na nic jsme nečekali a za necelý měsíc rodím a miminko je naprosto zdrave. 🙂

lentixx
6. čer 2016

@dressage ja po agolutinu (na MS jsem cekala po revizi 7 tydnu a 6 dnu) spis jen spineni a lehci krvaceni. Bolesti jsou nwprijemny, to ano. Jinak krasa... funguju normalne, mam ty nejtenci vlozky a staci menit po dvou hodinach.

dressage
6. čer 2016

@lentixx to je dobre, ze nemas nejake extremni problemy ;)

klaraslavickova
autor
6. čer 2016

Tak dnes pozitivní ovulacni test tak drzte palce at je za par týdnů i tehotensky..jsem pracovně v jednom kole takže nemám moc čas na to myslet což je fajn

kety2
7. čer 2016

Ahoj prosím o radu včera my byl řečeno že agc je jenom 111 nevivije se a poslal mě domů že vše odejde samo ale zatím se nic neděje je to možní byla jsem 5+2 děkuji předem

adis52
7. čer 2016

Prošla jsem si zamlklým těhu. Teda na prvním screeningu ve 13.tt mi bylo řečeno, že plod je mrtvý. Bylo to hrozné, ale teď je vše v pořádku. Na kontrole po "šestinedělí" mi doktor řekl, že mám počkat do menstruace a pak se můžeme klidně snažit. Trvalo nám to 13 měsíců, než se zadařilo. Ale druhé těhu probíhalo bez problémů a donosila jsem krásného kluka (nyní pul roku).

kety2
7. čer 2016

@adis52 gratulují

janaspo
9. čer 2016

Dobry vecer holky .... mam dotaz na ty, u kterych jiz probehla prvni porevizni MS. Kolik dnu probihala? Ja v pondeli dostala docela silnou a bolestivou MS. Ale dnes uz "ani kapicka". A to jsem vzdy mela MS i 7-8 dni. Ted jen 3. Piju kontryhel a beru gynex tak nevim jestli to muzu mit vliv. Dekuji za vase odpovedi/nazory.

emisekkk
9. čer 2016

@janaspo kontryhel mi zkracoval a zeslaboval MS, takže možné to je.

janaspo
9. čer 2016

@emisekkk dekuji moc za odpoved 🙂

adis52
9. čer 2016

První probýhala dost bolestivě a hodně. Ale byla kratší než jsem vždycky mívala.

klaraslavickova
autor
11. čer 2016

mě první ms bolela dva dny před začatkem ale behem toho pohoda ani krve vic nebylo 🙂

zuzau2
11. čer 2016

Ahoj, já otěhotněla po pěti měsících s dvojčaty a vše bylo ok. Mám tři děti😉 Hodně štěstí přeji 🙂.

kacka125
11. čer 2016

Ahoj holky, první porevizní ms proběhla v pohodě ale teď ta druhá je nějaká divná.. První den pár kapek, druhý den jsem myslela že vykrvacim no a třetí den zase nic a dneska krve jako z vola... je tohle normální? Kromě toho hrozné bolesti podbřišku po celou ms ☹

juliemichal
11. čer 2016

Ahojky holky já prodělala zamlklý potrat v lednu tohoto roku,ale bez revize.teď jsem 6+6tt a ve čtvrtek jsme už měli srdíčko,doufám,že to teď bude v pořádku,ale mám po tom lednu strach,TP mám taky v lednu.... ale věřím tomu,že malinký miláček bude v pořádku ♥

beruszka82
11. čer 2016

@juliemichal gratulujiii moc takže hned po 2 ms se zadařilo? Ja teď čekám 2 ale už po první tomu necháváme volný průběh...

juliemichal
11. čer 2016

@beruszka82 moc děkuji ano oficiálně po 2ms se povedlo 🙂 🙂 sice po ZT jsem špinila a potom jsem měla dokonce i ovulaci (měřila jsem si BT) ale podle mě oficiálně po 2 ms se zadařilo 🙂 24.4 byla poslední ms 🙂 🙂 jinak jsme byli na IUI a povedlo se to 🙂 🙂 neboj ono se to i tobě určitě co nevidět podaří,možná taky po druhé ms moc ti držím palečky aby třetí ms nedošla 🙂 🙂 a je dobře,že tomu necháváte volný průběh 🙂

beruszka82
11. čer 2016

@juliemichal doufám že už tadruhá mrška nedojde 🙂 uvidíme dnes mám 23 den cyklu. ovulaci jsem měla hnde po revizi a teď je silná a bolestivá takže nepřehlednutelná...

juliemichal
11. čer 2016

@beruszka82 já ti moc moc držím palečky aby ta druhá mrška nedošla a našla jsi krásné // na tt 🙂 🙂

beruszka82
11. čer 2016

@juliemichal děkují moc

juliemichal
11. čer 2016

@beruszka82 vůbec není za co ♥ ♥

beruszka82
12. čer 2016

@juliemichal tak je tady druhá porevizní menstruace,třeba se zadaří příště...jednou!

juliemichal
12. čer 2016

@beruszka82 tak to je mi líto,ale uvidíš určitě se co nevidět zadaří,držím moc moc palečky ♥

jezz13
13. čer 2016

@juliemichal Ahoj, takzevam otehotneni hned po 1 MS schvalili doktori, resp. provedli IUI? Ja dnes byla na kontroke po revizi obvodniho gynekologa a ten byl velmi striktne proti pokusum driv nez po 3 MS, pry hrozi problemy s prorustanim placenty do svaloviny delohy.. Ale mozna se to tyka jen revize a ne ZT bez revize. Tak me nahlodal. V nemocnici se tvarili, ze po sestinedeli je to OK...

adis52
13. čer 2016

@jezz13 také jsem byla po revizi a stačilo počkat jednu MS. A to jsem měla vážně problémy. Strašně moc jsem krvacela.

juliemichal
13. čer 2016

@jezz13 no já jsem neměla revizi právě,ale dr mi stejně dovolila se snažit po 2 ms.a po té 2ms mi dovolila jít do IUI 🙂 🙂 akorát na tu druhou ms po tom ZT jsem čekala 17 dnů měla jsem 17 dnů zpoždění,potom jsem šla na folikumetrii a za 2 dny jsme šli na IUI a povedlo se 🙂 ale bez dovolení dr bych na to IUI nešla 🙂 🙂

dajda13
13. čer 2016

držím palce všem a ráda bych přispěla pozitivní zprávou, že i já jsem si po zamlklém těhu v osmém týdnu myslela, že je konec světa... A nebyl 🙂. Bylo mi doporučeno půl roku po čištění počkat, at jsem se snažila přírodu obelstít a snažila se, půl rok nic a pak se povedlo. Dneska mám v průběhu posledních 7 let , 3 zdravé veselé děti a to je odměna. přeji všem jen to nej a hlavně zdravíčko i těm v bříšku

jezz13
13. čer 2016

@juliemichal Díky, asi zvolím kompromis a počkám 2 MS. Moc gratuluji k úspěchu, tentokrát bude určitě vše bez problémů a vy se za pár měsíců budete radovat s krásného miminka. 🙂

Strana
z7