38tt a nepříjemný výtok

katherinka33
14. zář 2018

Ahoj maminky, po vnitrni kontrole v porodnici jsem nejdrive tak nejak hnede spinila a ted mam nejaky divne zapachajici vytok. Je pravda, ze se cpu sladkym horem dolem, ale to cele tehotenstvi a nic. Myslite, ze mi mohla doktorka dovnitr neco zanest? Rada bych pouzila jeste nejake globule na srovnani mikroflory, ale doktorka rikala jsem, ze jsem otevrena na prst a mam trochu strach, jestli se to jeste muze...mate nejaka zkusenost?Diky moc...

petrak15
14. zář 2018

Mozna zacinajici porod? Ja bych kazdopadne zavolali do porodnice.

lnk84
14. zář 2018

@katherinka33 Pokud je to infekce, chtělo by to asi každopádně řešit, poradila bych se s doktorem..Aby pak z toho nebyl nějaký problém při porodu ať už pro Vás nebo pro miminko..

priefi
14. zář 2018

@katherinka33 zavolej min.sve lekarce a rekni ji co a jak. Muze to byt zanet, muze se jednat o hlenovou zatku a take se muze rozjistet porod. Pripadne zajed na kontrolu do porodnice.

katherinka33
autor
14. zář 2018

Diky vsem za radu. Uz jsem druhorodicka, takze maji vsichni pocit, ze musim vsechno znat. Bylo mi receno, ze pokud me nic neboli a krev vyrazne netece, ze to bude asi jen blizici se porod. Ze mam postupovat tak jak jsem zvykla a kdyby byly nejake vyrazne bolesti jine nez porod, tak mam prijet.

katherinka33
autor
14. zář 2018

Ted jsem na internetu vycetla, ze pachnouci vytok problem je...tak co mam delat?

priefi
14. zář 2018

@katherinka33 zajed bud ke svemu dr., nebo na pohotovost, nebo do porodnice, at Te zkontroluji. Pokud to je zanet, cim.driv, tim lip. Drzim pesti, at to je v poradku

lusinek12
19. říj 2018

Ja mam bily.vytok.cele tehu hlavne me.to hodne.vadilo v noci kdyz jdu spat.a citim.jak.jsem.mokra.. pres den vytok.na.kalhotkach a pri utirani hodne vytoku rikala.jsem to dr. A prej je to normalni v teh.. ze to muze stekat.i po stehnach 😨 jinak ze je vse.ok takze musim.nosit slipovku ze v tehu je to proste normalni. Tak ja nwm..

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru