icon

Blíží se porod? Bolest v kříži, průjem

raduska5
6. srp 2017

Ahoj holky 🙂
Dnes jsem 35+5 a včera ráno mi bylo tak nějak zvláštně blbě, byla jsem taková nijaká, nic se mi nechtělo, ale jeli jsme s přítelem k jeho rodičům a po cestě mi musel dvakrát zastavovat, protože mě strašně bolelo v kříži v šlo to do celých zad a já se v sedě nemohla moc nadechnout. Když jsem to rozchodila, tak víceméně dobrý. Ale potom jsem se mi přidala bolest v podbříšku, nic hroznýho, jen jsem to trochu cítila a záda mě pobolívala stejně a tak to bylo celý den. V noci mě vzbudila bolest a potřeba na velkou, měla jsem průjem a byla jsem během půl hodiny asi 10x. K tomu mě pobolíval podbříšek a záda v kříži. Ale dobrý, šla jsem si lehnout a spala jsem víceméně dobře. Od rána trošku tlaky v břiše a pobolívá podbříšek, ale teď se mi stalo, že mě zase chytla dost bolest v zádech, ale spíš víc nahoře. Vůbec nevím, co to je. Jsem prvnorodička a nikdy jsem tohle neměla.. Neměla jste to taky některá? Může to být začínající porod?
Děkuji za odpovědi.. 🙂)

mia_von_prag
•
6. srp 2017

može byť, ale ťažko povedať bez vyšetrenia. Držím palcee 🙂

penelope87
•
6. srp 2017

@raduska5 To budou poslíčci. Taky to občas mívám. I v prvním těhotenství. Dokud to jde rozchodit a rozdýchat a není to pravidelně, tak to porod nebude. Pravé kontrakce poznáš, bude to podobné, ale mnohem silnější.

penelope87
•
6. srp 2017

@raduska5 Nejsem si jistá, od kterého týdne se doporučuje, ale určitě pomůže maliníkový čaj. Ke konci jsem ho pila a i během porodu a myslím, že mi to dost pomohlo uvolnit se.

luciapaja
•
6. srp 2017

@raduska5 ja mela krizove kontrakce pravidelne po 7minutach rano pred porodem.Na zacatku jsem mela pocit krece v krizi a jako kdyz nemuzu na "velkou" Klasicke kontrakce az tesne pred porodem jako takovym.

raduska5
autor
•
6. srp 2017

Holky moc děkuju 🙂 Tu bolest v zádech jsem měla zase odpoledne a začal mě od toho tlak v hlavě a nemůžu se ho zbavit.. Já už fakt nevím.. :D :/ občas mě píchne v zádech nebo podbříšku, ale nic pravidelnýho, tak to snad budou jen ti poslíčci.. Ten maliníkoví čaj si chci koupit tento týden, tak uvidíme.. 🙂

penelope87
•
6. srp 2017

@raduska5 Kdyby to byl porod, tak to bude pravidelně. To vážně poznáš. Je důležité, abys cítila dítě. Ale kdybys měla náhodou nějakou pochybnost, tak dojdi k doktorovi nebo do porodnice. To, jestli se otvíráš, se dá poznat jenom vyšetřením. Já občas trpím na migrény; a ke konci prvního těhotenství jsem měla často záchvaty i nevolnosti. Ale každá jsme jiná, takže co u mě může být relativně normální, může zaskočit někoho jiného.

kstablova
•
7. srp 2017

já se pročistila, že jsem teda půl dne běhala na velkou dva dny před porodem. Pak mě za dva dny odpoledne dvakrát píchlo v zádech fest a poté mi hned praskla voda. Do té doby bez poslíčků nebo nějaké pravidelnosti. Rodila jsem 38+0, pravidelné kontrakce začaly až po prasknutí vody.