icon

Bouličky pod jizvou po císařském řezu - co to může být?

kattka009
21. pro 2018

Dobrý den,jsem šest týdnu po císařáku.Pod jizvou jsou bouličky,zvětšují se.Čím to může být a co s tím,měla jste některá?K lékaři jdu hned v lednu.Děkuji

gabrielameisselova
21. pro 2018

Dobry den, ja jsem po CS 16 mesicu boulicky jsem taky mela u jizvy a malinke a jednu velkou hrcku . Bylo to kdyz tam zarustal chloupek udelala se mi boulicka s hnisem opatrne sem vzdy vymackla .. takze se neboj nic to urcite nebude.jen jak u me zarostly chloupek . 🙂

kattka009
autor
21. pro 2018

Na zarostlý chloupek mi to nepřijde není tam nic na vymáčknutí.Přijde mi ta jedna větší boule pod jizvou dost hluboko.

zelenaesmolda
21. pro 2018

@kattka009 proc az v lednu?nebylo by lepsi zavolat a objednat se do porodnice kdes rodila?

merope
21. pro 2018

@kattka009 Pokud se budou zvětšovat, mohl by to být hnis - asi bych opravdu moc nečekala. A skoro bych zvážila to řešit ještě dneska než potom na Vánoce.

aronek
21. pro 2018

@kattka009 jsem po CS 7 týdnů. Přibližně v pátém týdnu mi při utírání po sprše trochu zakrvácela a od té doby byla jakoby vlhká. Zjistila jsem, že z jednoho místa mi vytéká jakoby hnis. Byla to právě taková podlouhlá boule. Na kontrole u dr mi tu jizvu seškrábl, nic moc zážitek, dost to krvácelo, ale po odloupnutí strupů je jizva krásně suchá a boule není.

patmouse
21. pro 2018

@kattka009 Ja jsem mela taky v jizve jakoby boulicky,jedna z nich byla o dost vetsi. Ale nebyly nijak zarudle,viditelne ani bolestive,daly se pouze nahmatat. Jizvu jsem pravidelne masirovala a samy zmizely. Ted po druhe sekci to mam stejne,myslim ze je to normalni proces hojeni,pokud to neni vylozene hodne bolestive,nic z toho netece atd. Chce to pravidelne masirovat.

urtica
21. pro 2018

@kattka009 Ahoj, neměla jsem CS, ale před pár lety mi dělali lokální zákrok v obličeji a bouličky pod jizvou byly taky, musela jsem pravidelně rozmasírovávat...to pomohlo...