Bříško po porodu úplně bez strií. Je tu ještě někdo?
Ahoj holky 🙂
Už jsem se setkala s názory dost lidí, že není možné mít po těhotenství, bříško úplně v pořádku - tedy bez strií 😒 Je tu některá maminka, která se poctivě mazala ( jako já 🙂 ) a opravdu nemá žádné strie? Já ho mám zatím v pohodě, ale prý to ještě přijde ☹ Navíc už teď mám bříško, jak leckterá v devátým 😒 - takže by mě zajímalo, jestli i tak velký bříško je možný udržet bez nich. Je na to ještě nějaký jiný fígl, než se často mazat? Může mít na ty strie nějaký vliv i porod? Třeba že by to bylo O.K. a při porodu popraskalo - dokonce jsem slyšela, že někdy popraská právě až když je mimčo venku ( ale tomu nevěřím, to mi přijde jako úplná krávovina 😀 )
Mažu poctivě každý den břicho, prsa, zadek, stehna zatím mi nic nepopraskalo a doufám, že už se nic neobjeví.
😀 Já jsem těhule podruhé a na bříšku ani jinde nemám ani prasklinku. 😉Nemazala jsem ničím extra.Měla jsem krém z Dm babylove a ted mám olejíček a ještě se s ním budu mazat po porodu,protože jsem to sem tam flákala a je tam toho ještě dost. 😀 Jo a nabrala jsem 16 kg.
Ahoj tak ja mam dvě děti u první dcerky jsem se mazala poctivě kde čím a strie se objevily-ovšem jen na prsou ale hlavně je to kvůli tomu že se mi prsa zvědčili o 4 čísla 😒 jinak nemam strie nikde a u druhé dcerky jsem měla věčí strach v těhu jsem přibrala 36 kilo ale strie nejsou žádné a ani když jsem tet zhodila 32(ještě porad mam 4 navíc) tak strie žadne jen ty co mam s prvního na těch prsách.ono je to opravdu o genech elastičnosti kůže atd..a to mazání je více meně něco navíc-které ale taky pomáhá.
Jo ,určitě to je o genech,protože moje mamka nemá taky ani jednu. 😉
ahoj já taky nemám ani jednu. Máme to taky v genech, ale i tak jsem mazala Eucerinem olejem proti striím
Ahojky, já mazala krémem s DM drogerie Babylove a nemám ani jednu. A nemazala jsem poctivě každý den, občas jsem zapomněla. 🙂
ahoj u prvni tehu jsem mela silene popraskane bricho poctive jsem se mazala ale od 7.mesice to zacalo strasne praskat nyni u druheho tehu jeste nemam cerstve strie pouze ty stare a doufam ze to tak i zustane.........ted se nemazu vubec
Ahojky,já jsem mazala po každém koupání a taky olejíčkem z DM Babylove a nemám ani strii a to jsem přibrala "krásných" 29kg 😅 a určitě je to i o genech,i když moje mamina už po třetím miminku měla trošku strie kolem pupíku ☹ tak uvidíme,jak budu vypadat,až budu po druhým prckovi 😵
Ahoj, přibrala jsem 11kg, mazala jsem kadej večer po koupání "vším co se doma našlo" (obyč.krémy a tělový mlíka) a neudělala se mi ani jedna, ale řekla bych, že je to v genech a mazání vliv nemá.
Já bříško mazala jen občas, tak 1x týdně občas 2x. Miminko se narodí každým dnem a strie nemám žádné (snad už se neobjeví). Tak myslím, že strie hodně ovlivňují geny.
Mazala jsem opravdu poctive hned od zjišťení těhotenstvì (cca.9tt) krémem elastiq-q a uz jsem se radovala,že se mi vyhly a nekdy kolem 36tydne jsem zacala pozorovat, ze se nejspis zacinaji delat strie, pak uz byly neprehlednutelny, ale bylo jich jen par na bocich. Nejvic se jich objevilo po porodu a postupne snad pribyvaly nebo silily, ale nakonec jich je dost a dokonce i na prsou. Takze ano, ani po porodu neni vyhrano. Bohuzel
Nemazala jsem ani jednou a že jsem rodila by na mě asi těžko uz pár dni po porodu někdo poznal...měsíc po porodu úplně ploché bříško a hlavně pevné, bez cvičení atd...asi je to trochu dané i, nemyslím, ze mazání to může extra ovlivnit...ale každý ma neco, ka zas nikdy nezpevnim zadek a stehna a to beham a tankují x krát tydne teď už ☺
tancuji tam mělo být
@lilourich mě v těhotenství narostlo obrovský břicho, lidi si mysleli, že čekám trojčata a neměla jsem vůbec žádné strie na břichu, mazala jsem se, ale kde se mi udělaly obrovské strie tak na zadku a stehnech, opravdu hodně, mám to celé popraskané, ale to až v 9. měsíci a po porodu, dle mě je to hormonama, už ve 12 letech se mi udělaly strie na zadku...Budu doufat, že opět po pár letech zmizí...

Mazala jsem poctivě několikrát denně při obou těhu. Při prvním strie žádné, teď v druhém těhu už břicho popraskané mám 😖