icon

Černá kojící košile do porodnice. Musí být?

tautau
12. únor 2020

Ahoj,
asi mám úplně hloupý dotaz, ale vybírám košilku do porodnice. A černá je prostě praktická. Ale nechci si kupovat něco, co pak nechci dál nosit. Jak jste to řešily vy? Mám počítat s tím, že se mi v porodnici ta košile zničí?

Strana
z2
misula.g
12. únor 2020

Vzala jsem si dvě svoje a dobře jsem udělala. Totiž bylo plno a byl nedostatek košil. Měla jsem obě světlé a nezničily se. U druhého a třetího porodu už byly erární, ale i tak jsem využila i svoje.

puhelin
12. únor 2020

Ja jsem taky mela vse erarni (pro sebe i miminko). Prevlekala jsem nas oba velmi casto, to bych domu vezla truhlu plnou spinaveho a propoceneho pradla.

lotosek
12. únor 2020

Ráda jsem využila erární, byly lepší než ty, co jsem si přibalila z domu. Byl zákaz návštěv, tak jsem neřešila, kdo mne v nich bude obdivovat. Byla jsem tam po SC týden, čistá košile na přání přišla vhod.

ariadna12
12. únor 2020

Ja mela vice kosil, ruznobarevnych. Byly bez rukavu, jen na raminka, abych mohla rychle kojit, ale pak je i vyuzit doma. Nijak se mi neznicily, sly vyprat, ale mela jsem je pred a po cisari. U klasickeho porodu muze byt asi potrisnena krvi, ale melo by to jit vyprat.

ariadna12
12. únor 2020

Jeste k te cerne - vidim v ni jednu vyhodu, pokud se potrisnim krvi, neni to tak na ni videt, ale prevlict se stejne budes muset🙂. Doporucuji vic kosil, erarni ti nemusi velikostne sedet.

ivetkakr
12. únor 2020

@tautau já využila jen erar,prevlikala jsem se i třikrát denně,měla jsemje porad mokré od mlika a propocene. V porodnici jevedro a navíc ty hormony...🙊

volfici
12. únor 2020

Pokud bude možnost, využij erární. Budeš mít stále k dispozici čistou, počítej s tím, že první dny můžeš klidně i dvě, tři zakrvácet, poteče ti mlíko, dítě si ublinkne. Kup si radši hezký župan, ať ten "nemoderní a nepadnoucí erar" máš pod čím schovat 😉

michaela_2
13. únor 2020

Nosila jsem erarni, ale pro navstevy jsem si svoji “lepší” brala, ani ne kvůli tomu vypadat dobre, ale ty nemocniční mi byly extrémně velký a všude padaly, měla jsem pocit jako bych v nich byla polonaha 🙂
Takže mě se osvědčilo kombinovat

vendelinka08
13. únor 2020

@tautau používala jsem erární, jelikož jsem se v noci hoooodne potila a převlékala jsem se. Pěknou z domu jsem měla kvůli focení, jinak jsem ji tam nevyužila.

veronika_tvrda
20. únor 2020

Díkybohu za erár 😀 Není to kdovíjaká móda, ale pere to někdo jiný a novopečená matka může sebe i miminko převlékat třeba i desetkrát denně. Naštěstí jsem blicí miminka neměla, ale od krve všechno furt, měla jsem očistky velmi intenzivní

Strana
z2