Cévka v močové trubici po porodu
Holky, má někdo zkušenost s cevkou v moc.trubici po porodu,kterou jste měly dele než týden?
@zdena38 díky za reakci. Mela jsem hodně bolavy spodek, jakoby okolo močového otvoru, ale už to není tak hrozne. Tenkrat jsem asi chtěla vědět, zda je to po cevce či povolene pánevní dno a kdy to přejde. Já cevku mela po porodu nakonec naštěstí "jen"19 dni, v porodnici jsme strávili 12 dni . Zrejme jsem mela okolo trubice otok nebo byla priskrcena stehem, jak mne rychle sili po porodu z důvodu velkého krvácení.. ale dnes uz je ten zazitek snad za mnou. Ty už jsi v pohodě?
Ahoj, jsem ráda, že už jsi v pořádku. Já měla tak trochu smůlu. Byl to druhý porod a všechno probíhalo normálně, dokud se neukázalo, že děťátko má pupeční šňůru okolo krku a přikročilo se narychlo k císaři. Byl to velký fofr a něco se asi nepovedlo. Naštěstí Alenka je zdravá, to je nejdůležitější. Já měla díky té "chybičce" urologické problémy víc než půl roku. Teď už je ro naštěstí tři roky za mnou.
@zdena38 presne jak píses, i já mam syna zdravého, klepu, ono by to bylo asi pro nás mnohem horší, kdyby šlo o zdraví dítek a ne naše.. Já mám ještě uplnou ozdravnou cestu po porodu před sebou, zřejme půjdu na malou operaci. A taky mi řekli, že mám u dalších problémů vyčkat aspoň pulroku. Ale i tak je to uplne o necem jinem nez pres mesicem. U mne se to schumelilo rychlým porodem, velkým potrhaním, velkou ztrátou krve a rychlým sitim. Tak hlavně, že už jsi ok a to seredne je za vámi. Čas léči též, vid..

Ahoj. Mě při CR něco udělali s moč. trubicí. Musela mít cévku déle než měsíc. Z porodnice mě propustili po 10ti dnech a cévku mi nechali zavedenou. Nic moc. ☹ Co bys chtěla vědět?