Cítím se sama a unavená při péči o novorozence
Ahoj mamky. Moje mala ma dva tydny a ja mam pocit, ze zivot se smrsknul na intervaly mezi kojenim. Snazim se vse zvladat, uvarit, uklidit, ale Kacenku trapy prdy a usinani je docela boj. Jsem se uz pristihla s myslenkou, zda jsem si dite mela poridit, zda to nebyla chyba. Chybi mi luxus spat treba sest hodin v kuse. Jsem strasne unavena a obcas plactiva. Po nekolika hodinach kriku male nevim uz co delat a citim se neschopna. Citite nebo citily jste to stejne? Mely jste pochyby? Moje nej kamaradky bydli daleko. Nemam si osobne moc s kym popovidat. Jen pres telefon.
@kaczenka2 chápu-ale změní se to, až budou větší, budou mít lepší vztah-u nás je to tak, že děti kolem 10 ti jsou pro muže zajímavé-rád si hraje.🙂Vymýšlí bojovky a zapojí se i dcera, které bylo 19.💃Malé děti , které brečí, pijí a spí, tak ty zase ráda opatruju já-velcí odmlouvají a je s nimi už větší boj-i když ty jejich výroky bývají super-hlavně ta kritika maminky.😀
@kika_21 Rozumím 🙂 Tak mě třeba baví se starat i o ty uspinkané miminka 🙂 Ale už se těším i až budou větší a budeme moci spolu vytvářet různě věci, už toho mám v hlavě celkem moc a občas bych se do některých věcí už pustila, ale pak si říkám, co budu dělat s nima 😀 Tak to musím vydržet 😀

@kika_21 Rozumím 🙂 Tak já mu nic nevyčítám, každý jsme nějáký, ale mrzí mě to 🙂