Dávali jste dítěti vitamíny?

mouse77
23. čer 2017

Ahoj maminky,.. chci se zeptat, zda jste dávali svému dítěti nějaké vitamíny nebo, jestli je to zbytečné. Prcek se mi má narodit koncem srpna. Objednávám teď něco z netu, tak jestli mám vzít i kapky Terezia Vitamin D3 baby, od prvního měsíce.

lenkas1982
23. čer 2017

Vitamin D se předepisuje plošně všem dětem formou Vigantolu. Někdo ho nechce dávat a hledá alternativy, že prý zhoršuje/způsobuje některým dětem koliky, ale troufám si tvrdit, že drtivá většina dětí ho snáší v pohodě (aspoň u nás ani v mém okolí nikoho s problémy neznám). Takže bych nic nekupovala. Později by možná stál za úvahu rybí olej, ale to třeba kolem roku nebo tak.

eva518
23. čer 2017

@mouse77 Ja jsem musela koupit D v kapkach od firmy Jamieson protože po Vigantolu rvala.. A to jsem si nikde tehdy žádné diskuze ohledně kolik po Vigantolu nečetla-zjistila jsem to náhodou kdyz jsem odjela mimo domov s malou a zapomněla ho. Je na předpis takže jsem koupila volné prodejny a kolíky přestaly..

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru