Do kdy nahlásit zájem o nadstandardní pokoj?
Dobrý den budu rodit po druhé a nějak jsem slyšela že nebudu sama na pokoji ráda bych si priplatila za pokoj do kdy se to hlasy prosím
Třeba najít menší okresní nemocnici, kde mají pokoje třeba jen po dvou a kde se tolik nerodí?
V mojej ho trebalo hlásiť vopred, nahlásila som ho pri prvej kontrole v nemocnici ale nikdy nie je istota, ze bude voľný 😂 mne sa kvôli tomu posunul termín cisárskeho o 2dni.
U nas se to hlásí při příjmu, ale já měla u všech 3 porodu smůlu, vždy bylo plno, předem to zarezervovat nejde, takže je to o stesti :D
@misa890 při příjmu.. pokud není volný a uvolní se.. přesunou te tam …aspoň u nás takto
U příjmu a pak jsem to zopakovala při přesunu na šestinedělí, půl dne jsem byla na pokoji s jinou maminkou, pak se naštěstí uvolnil. Nejlepší věc na světě. Vopravdu. A navíc jako druhorodičku už mě ani sestry moc s ničim neotravovaly. Takže fakt paráda. DOporučuju všema deseti a držím palce, ať mají pro tebe místo.
Doporučuju zvolit menší porodnici. Pak je šance, že člověk bude sám i na běžném pokoji. Já to tak měla. Nic jsem neplatila a služby byly jako na nadstandartu. Opravdu jsem si odpočinula, bylo to mé 2. dítě, takže sestry s ničím neotravovaly a návštěvy vzhledem k velké vzdálenosti nejezdily.

@misa890 v obouch porodnicích kde jsem rodila se to hlásilo při příjmu a člověk se modlil aby byl zrovna volný.