icon

Do kdy nahlásit zájem o nadstandardní pokoj?

misa890
13. říj 2023

Dobrý den budu rodit po druhé a nějak jsem slyšela že nebudu sama na pokoji ráda bych si priplatila za pokoj do kdy se to hlasy prosím

metallico_mondo
13. říj 2023

@misa890 v obouch porodnicích kde jsem rodila se to hlásilo při příjmu a člověk se modlil aby byl zrovna volný.

luhana
13. říj 2023

@misa890
Také jsem se na to už informovala. A bylo mi sděleno, zeptat se při příjmu před porodem zda je pokoj volný.

lencaa11
13. říj 2023

@misa890 hlásila jsem při sepisu porodu ale nemáte 100% jistotu že hned bude volno když budete rodit

j.a.n.i
13. říj 2023

No, treba u nas byla spis 100% jistota, ze volny nebude...

uzivatelkapetra
13. říj 2023

Třeba najít menší okresní nemocnici, kde mají pokoje třeba jen po dvou a kde se tolik nerodí?

nat
13. říj 2023

@misa890 JA jsem hlasila v te dobe,kdy me muj gynekolog odesilal do pece do porodnice tedy nejaky 36 tyden, a pritom jsem to hned hlasila 🙂

gdpr
13. říj 2023

V mojej ho trebalo hlásiť vopred, nahlásila som ho pri prvej kontrole v nemocnici ale nikdy nie je istota, ze bude voľný 😂 mne sa kvôli tomu posunul termín cisárskeho o 2dni.

krisstina93
13. říj 2023

U nas se to hlásí při příjmu, ale já měla u všech 3 porodu smůlu, vždy bylo plno, předem to zarezervovat nejde, takže je to o stesti :D

sanoela
13. říj 2023

@misa890 u nás jsem to hlásila při příjmu. Poprvé byl začátek covisu a stejně se nás snažili dávat po jedné, tak jsem byla sama na standartu a po druhé mi při porodu říkali, že je volný, tak že ho budu mit

guliii
13. říj 2023

Já to hlásila pořád a všude a bohužel byl stejně obsazeny

janule0123
13. říj 2023

@misa890 při příjmu.. pokud není volný a uvolní se.. přesunou te tam …aspoň u nás takto

ondul
13. říj 2023

U příjmu a pak jsem to zopakovala při přesunu na šestinedělí, půl dne jsem byla na pokoji s jinou maminkou, pak se naštěstí uvolnil. Nejlepší věc na světě. Vopravdu. A navíc jako druhorodičku už mě ani sestry moc s ničim neotravovaly. Takže fakt paráda. DOporučuju všema deseti a držím palce, ať mají pro tebe místo.

tridvajedna
13. říj 2023

Doporučuju zvolit menší porodnici. Pak je šance, že člověk bude sám i na běžném pokoji. Já to tak měla. Nic jsem neplatila a služby byly jako na nadstandartu. Opravdu jsem si odpočinula, bylo to mé 2. dítě, takže sestry s ničím neotravovaly a návštěvy vzhledem k velké vzdálenosti nejezdily.