Druhý porod byl dlouhý nebo rychlovka?
Ahoj holky čekáme druhé mimčo, jsem sice teprve v 7 týdnu těhotenství ale už teď mám paniku s porodu :D ... Chci se zeptat měli jste druhý porod rychlejší nebo delší ?.. Můj první porod trval 6 hodin takže sice nic strašného ale mám strach aby druhý nebyl delší jelikož je každý porod jiný :D ,. a ještě se chci zeptat těch které bily nastříhnuté, jestli vám udělali nástříh znovu .. předem děkuji za odpovědi Andy 🙂😅
@andysek1235 každá mamina si zažárlí, když hlavně dcera tíhne k tatínkovi. Na druhou stranu moc hezky se na to dívá, když se mladá svěřuje a menší se po něm plazí🙂)a moje slova úplná rodina je nad všecko a za nic bych neměnila🙂)sem tam mám sny, že jsem s tím ex a vždycky se vzbudím spocená strachem:(((
@petuik jo ty sny znám , teď , když jsem těhotná je mívám poměrně často a strašně živé :D :D
@andysek1235 no živé sny, ty mě proháněly celé těhotenství a některé fakt stály za to🙂)ale zřejmě to k těhu patří🙂)
@petuik nejspíš jo :D některé jsou tak potřeštěne , že se jím pak směju haha :D
@andysek1235 no já furt něco nakupovala nebo se vracela do staré práce a furt něco řešila🙂)
@petuik haha mě spíš o jídle a ledničce a nebo hadky z nekým a podobně 🙂
@andysek1235 ještě, že jsou ty sny bo někdy jsem neměla čas ani otevřít tu ledničku, natož se s někým pohádat🙂)a jinak jsem se dívala, že jsi z Ostravy já pocházím z Dolní Lutyně🙂)
@petuik to je kousek ? :D
@andysek1235 za Bohumínem🙂)
@petuik jo tak to zas není tak daleko 🙂 🙂

No jak tak koukám , tak většina z vás měla krásné rychlé porody , tak tajně doufám že , nebudu z těch co měli druhý porod horší 🙂 🙂
@petuik ano to je pravda , i když se někdy neubráním malé žarlivostí , že malá jde víc za ním než za mnou :D :D , ale je to krásnéé že konečně máme úplnou rodinu . A vlastně se mi to bude i hodit až porodím že jde malá víc za ním aspoň nebude tak zavislá na mně :D