Intimní partie po porodu nevoní

monik111
4. led 2018

Holky po PORODU hodne intimni otazka..dyztak se omlouvam. Jak to mate tam dole..uz sem dva tydny po sestinedeli,kontrola o.k,ster taky. Ale hrozne me trapi,ze tam dole si uplne "nevonim"proste stale trpim na lehky vytok,ktery zrovna nevoni😢. Jsem z toho nestastna,pac me k tomu zacalo trapit i paleni a svedeni. Zacala jsem brat antik Torri,tak mozna to je i k tomu,pac od ty doby stale slabe krvacim(coz se pry upravi).
Fakt uz nevim,nekde sem cetla,ze ta vlastni vune se vrati az po kojeni a az se rozbehne menstruace...ale to se do ty doby zblaznim😢
Omlovam se za dotaz,ale beru kazdou radu.
U mudr vse v cajku....urco pokud to bude nutny zajdu znovu...ale😢
Moc diky za kazdou radu nebo zkusenost🙂

hanih
4. led 2018

S výtokem, pálením a svěděním bych hned šla k lékaři. Vůně může být výtokem, můžou to být hormony. Zkus se na to doktora zeptat taky.

pecinkaandulkova
4. led 2018

Pokud te to svedi pali nebo neco tak bych zasla do lekarny nebo k dr.napisou ti mat nebo tablety. A pokud jak rikas si nevonis tak z toho bych si nedelala hlavu a pouzila treba nejaky neparfem. Intim gel. Mozna to zabere..😉

kristynaa_23
4. led 2018

Pokud svědí a pálí, můžou to být kvasinky a tento výtok také zrovna moc nevoní. Na to pomůže Jenamazol mast, je volně prodejná. nejlepší by bylo ale, kdyby se zašlo k lékaři na vyšetření, abys věděla přesně co a jak.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru