Jak jet do porodnice?
Ahoj nastávající maminky, jsem v 37tt a už začínám plašit. Kromě toho, že nemám ješte ani sbaleno do porodnice mě děsí i fakt, jaký to bude až to přijde a jak to poznám. Mám ale dotaz - jak jet do porodnice? Auto nemáme a přítel dělá na odpolední a noční takže víceméně není moc často doma. Porodnici mám sice 3 zastávky autobusem ale jestli to přijde v noci tak to nevím. Zavolat si taxi, sanitku nebo jak? Je mi jasný, že v dnešní době má auto snad každý a bude vám tahle otázka znít divně ale my ne a navíc budu s nejvetší pravděpodobností sama doma až to přijde. On navíc dělá hodinu jízdy mhd od domu takže to bude taky oříšek zda to stihne. 😖
Já taky používala ty kuchyňské utěrky a naštěstí se nezachytavaly 😉a co se týče sprchy tak u nás jsou takové porodní boxy a tam je i sprcha (pro jednu rodičku jeden box) a mě teda nebavilo se pořád oblékat a svlékat tak jsem chodila nahá, popř. jsem si tu noční košilku přes sebe jenom přehodila a některé holky si kvůli tomu berou plavky 😉

Já jsem porodila v 22:22 syna, do půl jedné jsem byla na sále, pak mě převezli a syna si nechaly sestřičky, druhý den ráno po vizitě mě přišla pomoci sestřička do sprchy a chtěla vidět vložku. Hned po porodu jsem se nesprchovala, ikdyž mi bylo hej 🙂