Jak jste poznaly, že začínáte rodit a nejsou to poslíčci?
ahoj maminky.... chtela bych se zeptat jak jste poznaly ze jste zacaly rodit a nebyly to poslicky..... ja mam pravidelne slabe kontrakce nekdy to boli a nekdy zas ne a porad mi tvrdne bricho dr.mi dava do porodu 2 tydny protoze malej je o 2 tydny vetsi nez by mel byt a tak mam strach abych nejela do porodnice pozde. predem dekuji za vase zkusenosti. 😒 😒 😒 😒
Praskla voda a jeli jsme 😉
@mamkamarketa ne kazdy to tak ma, ja osobně s prvnim těhotenstvím, v 11 vecer pravidelně stahy, nebolestivé, jen pravidelné tuhnuti bricha, o puonoci jsme jeli do porodnice tam mi rekli že to jsou jen poslicci ať jedem jeste domu,že mam cas (byla jsem 38tt) vylezla jsem z ordinace a na chodbě mi praskla voda. Pak jsem hodinu cekala , porad se nic hrozneho nedelo. Pak to začlo, to byly tak 2 hodiny ráno a v pul 5 byla dcera na světě. Takze to bylo dost rychlé... nyni jsem taky v 38tt a cekam, rozhodně pri stazich i kdyby nebolely po 5ti minutach tak do porodnice jedu, kdyz si vzpomenu jaky fodr to pak byl. :D
Já to poznala hned, jen doktoři to nepoznali ani deset minut před finále 😳. Rozhodla jsem se že porodím v pátek, ještě jsem byla ráno na monitoru v nemocnici a tam nic nepoznali. Cestou domů první stahy v zádech. Odpoledne začly pravidelně, doba se zkracovala. V devět nástup do porodnice kde mi tvrdili že se rozhodne nic neděje a dít nebude. Nechápu dodnes. Chlapa poslali pryč a mě nechali na normálním pokoji. Pár monitorů, bolesti které mi nevěřili, praskla voda, monitor, porod málem na chodbě....

Ja kontrakce jako ms nebo bolest bricha vubec nemela. Mela jsem pouze silene bolesti v krizi. Nic jineho si z porodu nepamatuji. Stezovala jsem si manzelovi ze me boli v zadech a on pak vypozoroval ze je to v pravidelnych intervalech a jeli sme 🙂