icon

Jak obléci miminko na cestu z porodnice? Únor/březen

pajulettag
28. únor 2016

Ahoj holky, váhám co vzít synovi do tašky až pojedeme domů z porodnice. Do čeho ho obléct? Prosím o radu či foto. Zatím mám jen bodýčko, dupačky, pletený svetřík, čepičku capáčky a kombinézu. Díky moc za odpovědi 🙂 😉

blecha94
•
28. únor 2016

Dceru jsem si vezla z porodnice 2. března minulý rok, měla na sobě body, ponožky, polodupky, svetřík a kombinézu (s krýtýma nohama i ručkama) + čepičku. Venku bylo cca 8 stupňů, jeli jsme autem, takže venku byla jen při přenášení.

nika82
•
28. únor 2016

ja si myslím že ti to aj bude stačiť tu minutku čo bude vonku než ho date do auta a potom z auta domov mu neuškodi, pripadne látkovú plienku cez tvár a v aute aj tak budete kúriť

kocour1
•
28. únor 2016

Rodila jsem na Vánoce, počasí zhruba stejné, jako v březnu🙂...měla jsem overálek, kombinézku a fusak do vajíčka. Samozřejmě čepičku, popř. ponožky. U první dcery jsem to hrozně řešila - nějak jsem měla v hlavě, že je to důležité,v čem dítě jede domů - asi pozůstatek z doby, kdy nás tatínkové a příbuzní dříve než na cestě domů nemohli vidět🙂...u druhého už jsem to neřešila, stejně už všichni byli na návštěvě a viděli ho, takže jsem ho prostě jen teple oblékla a jelo se. Doma jsme stejně byli jen my a nám bylo jedno v čem ho vezeme🙂...stejně tak já - u prvního jsem měla připravené slušné oblečení, u druhého teplákovku🙂

sisinka74
•
29. únor 2016

Já měla taky nechystané samé zimní věci, malá se narodila 10. března a za týden jsme obě jely domů a měla na sobě jen bodycko s dlouhým rukávem, dupačky a mikinu, čepičku, ponožky a deku, protože bylo takové vedro, že jsme s kámoškou vypochodovaly málem s krátkým rukávem DDD

buldrik
•
29. únor 2016

vic toho nepotrebujes. maximalne tak bych jeste pribalila nejakou decku, kdyby byla fakt zima. Ale na tu chvilinku to bohate staci.

aanisecek
•
30. srp 2020

Já bych se chtěla zeptat,jestli sestřičky kontrolují miminko v čem ho maminka odváží,aby nespustila kritiku v čem ho máme

jitkaem
•
30. srp 2020

@aanisecek to u nas neresili (Kladno a Ceska Lipa). Pouze jsem nesmela odnaset dite v naruci. Muselo byt v kocarku nebo v autosedacce.

yvarp
•
30. srp 2020

Rodila jsem v březnu, dala jsem body, dupačky a chlupatý overalek a v fusak do autosedačky. Pokud pojedete autem, tak kombinéza do autosedačky nepatří, není v ní možné správně utáhnout pásy 😉

ekou
•
30. srp 2020

Rodila jsem v prosinci a mala mela overalek, bavlnenou cepicku a pak svetyrek+backurky a platenou cepicku. Pak jsem ji zachumlala do deky a dala na vajicko ten "poklop" :D

ekou
•
30. srp 2020

@aanisecek nevim jak jinde, ale v Ostrave ve fakultce je to vubec nezjimalo v cem miminko opousti porodnici 😂